31

Latest post of the previous page:

haponiuk pisze:
BMF pisze:Dużo już zarobiliście?

Niestety nie mogę podać takiej informacji. Ale jak na dzisiejszy stan to myślałem że będzie gorzej.

OK. Podsumuję dyskusję jako jeden z moderatorów.

1) Mamy więc wydawnictwo które składajac nam ofertę wspólpracy twierdzi że handluje e-bookami, a tymczasem nie posiada nawet własnej strony internetowej. :?

2) podany przez nie odsyłacz prowadzi do strony e-books na której brak informacji że serwis stanowi część firmy HapoBox, lub choćby z nimi współpracuje :?

3) jeśli dobrze się doczytałem na stronie tej można nabyć aż 2 (słownie: dwa!) ebooki. :?

4) przedstawiciel HapoBox twierdzi że coś tam sprzedali, ale uchyla się od przedstawieinia konkretnych liczb. (nie mówiąc o kwotach). :?

5) wydawnictwo nie podaje adresu fizycznego :?

Jak to interpretować? Chłopaki(?) zaczynają biznes w sieci od szczeniacko naiwnej próby udawania poważnej firmy...

(przez wrodzoną grzeczność zakładam że maja zgłoszoną dzialalność gospodarczą). :twisted:

Myslę że na tym wątek możemy zamknąć.

32
Powiem, że ja bym w e-booka nie inwestował. Nie znoszę czytać przy komputerze. I nie chodzi o to, że jestem tradycjonalistą, czy coś podobnego, nie, nic z tych rzeczy. Po prostu książkę normalną można ze sobą zabrać wszędzie (czytać w tramwaju, lub w parku), czego o e-bookach nie można powiedzieć.

A piracenie pewnie nie jest aż tak łatwe, wtedy nikt by z takim biznesem nawet nie zaczynał :)
//generic funny punchline

33
haponiuk pisze:
BMF pisze:Dużo już zarobiliście?

Niestety nie mogę podać takiej informacji. Ale jak na dzisiejszy stan to myślałem że będzie gorzej.

OK. Podsumuję dyskusję jako jeden z moderatorów.

1) Mamy więc wydawnictwo które składajac nam ofertę wspólpracy twierdzi że handluje e-bookami, a tymczasem nie posiada nawet własnej strony internetowej. :?

2) podany przez nie odsyłacz prowadzi do strony e-books na której brak informacji że serwis stanowi część firmy HapoBox, lub choćby z nimi współpracuje :?

3) jeśli dobrze się doczytałem na stronie tej można nabyć aż 2 (słownie: dwa!) ebooki. :?

4) przedstawiciel HapoBox twierdzi że coś tam sprzedali, ale uchyla się od przedstawieinia konkretnych liczb. (nie mówiąc o kwotach). :?

5) wydawnictwo nie podaje adresu fizycznego :?

Jak to interpretować? Chłopaki(?) zaczynają biznes w sieci od szczeniacko naiwnej próby udawania poważnej firmy...

(przez wrodzoną grzeczność zakładam że maja zgłoszoną dzialalność gospodarczą). :twisted:

Myslę że na tym wątek możemy zamknąć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”