Latest post of the previous page:
założymy się?Andrzej Pilipiuk pisze:koszulek z hitlerem nie będzie - bo tej jego wąsik wygląda dziś kretyńsko. wybiorą raczej jakiegoś przystojniaka

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
założymy się?Andrzej Pilipiuk pisze:koszulek z hitlerem nie będzie - bo tej jego wąsik wygląda dziś kretyńsko. wybiorą raczej jakiegoś przystojniaka
postawię tezę że ta wiedza zanikała już w latach 80-tych. (albo i wcześniej?)Navajero pisze: Chodzi mi o pewną wiedzę ogólną która powoli zanika - min. dzięki nowym programom szkolnym.
hitler nie jest medialny.padaPada pisze:założymy się?Andrzej Pilipiuk pisze:koszulek z hitlerem nie będzie - bo tej jego wąsik wygląda dziś kretyńsko. wybiorą raczej jakiegoś przystojniaka
kto o tym będzie pamiętał, za lat 40? przecież edykacja skonczyła się na I w.ś.Andrzej Pilipiuk pisze:mały, brzydki, głupio wyglądał, był wegeterianinem, malował akwareliki (malo męskie zajęcia), impotent, przegrał wojnę, strzelił sobie w łeb. FRAJER
proste skojarzenie.Andrzej Pilipiuk pisze:emblematy SS, gapy, swastyki, błyskawicie, czachy - to dla nastolactwa konkret i symbol siły.
Już jest. Nowy film z Tomem Cruizem. Zrobili ze Staufenberga bohatera ponoć, choć nie widziałem filmu, więc nie wiem.Andrzej Pilipiuk pisze:Za 10 lat to on bedzie "che"
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”