To cytat ze strony http://www.arkanaallarte.pl/ gdzie można zapisać się na warsztaty pisarsko-redaktorskie. Nie udało mi się dogrzebać do proponowanej ceny, chociaż słowo "cena" występuje w regulaminie wielokrotnie.Naprawdę chcemy zmieniać pojęcie o literaturze! Po prostu chcemy Ci pokazać, że pisanie jest łatwe! Kliknij myszką i przekonaj się, że jeszcze nigdy nie byłeś tak blisko sukcesu!
To tytuł jednego z działów. Mnie "łatwe" w sensie działania kojarzy się z "tanie" jeśli chodzi o produkty.Stwórz ciekawą postać - to łatwe!
Uff, całe szczęście, że za łatwo nie będzieKażdy z nas, kto choć raz stanął przed koniecznością napisania tekstu na określony temat wie, że nie jest to zadanie łatwe.

A oto fragment poradnika Zanim wyślesz tekst do Wydawnictwa
Bardzo cenna rada, warto się zastosować przed wysłaniem tekstu...A więc nie pozostaje Ci już nic innego, jak tylko zabrać się do pisania Twojego pierwszego bestsellera!
Cała ta strona jest własnością wydawnictwa, którego strona mi się nie otwiera. Na tę stronę trafiłem przez linki sponsorowane, więc ktoś za jej reklamę płaci.
Podsumowując, z jednej strony "to łatwe" i "jedno kliknięcie myszką" a z drugiej
Więc są to warsztaty tworzące artystów z talentem? Nic, tylko się zapisywaćArtysta - to brzmi dumnie!
Co to znaczy Być artystą? Czym przejawia się ów talent?

W sekcji "nauczyciele" pada jedno nazwisko, nie doszukałem się żadnych publikacji tej osoby. Wygląda to więc na warsztaty prowadzone przez teoretyka dla naiwnych, którzy dają się skusić na hasełka o poziomie takim, jak te z reklam proszku do prania. Jacyś chętni?