Latest post of the previous page:
lekcja pierwsza: uczymy się odróżniać definicje słownikowe od rzeczywisotści.
Jestem juz dorosla osoba i nie potrzebuje takich lekcji. Twoja rzeczywistosc to jakas skrajnosc.
Latest post of the previous page:
lekcja pierwsza: uczymy się odróżniać definicje słownikowe od rzeczywisotści.
Jestem juz dorosla osoba i nie potrzebuje takich lekcji. Twoja rzeczywistosc to jakas skrajnosc.
socjalizacja - to proces dostosowywania osobnika do funkcjonowania jako część społeczeństwa i przekazania mu wzroców norm kulturowych - tak to widzi słownik.katamorion pisze: Jestem juz dorosla osoba i nie potrzebuje takich lekcji. Twoja rzeczywistosc to jakas skrajnosc.
bierzemy dzieciaka i pakujemy do szkoły.
Nie kazdy automatycznie uznaje takie "normy". Nie kazdy jest az tak bierny. Natomiast posiadanie wiedzy o istnieniu pewnych wadliwych zjawisk tez jest istotne.
można mu też gwoździem porysować samochód, różne są sposoby ;Pkatamorion pisze:jak umiesz się podlizać władnemu belfrowi to masz dobre oceny ze wszystkich przedmiotów.
Przeżyłam 13 lat, jak to nazwałeś, obróbki. Buntowałam się kiedy mogłam, często uznawana za 'motor' działania (nawet, jeśli nim nie byłam). Zwykle jestem chorobliwie wręcz nieśmiałą osobą, nie potrafię też kłamać. Ale niesprawiedliwości nie znoszę i walczę z nią, kiedy się tylko da.Andrzej Pilipiuk pisze:automatycznie nie - dlatego przewwidziano aż 13 lat (obecnie 14 lat) obróbki.
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”