Latest post of the previous page:
Tu mnie masz - nie przepadam
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Andrzej Pilipiuk pisze:wiecie co - zrobię analizę tego kawałka. tylko muszę chwilę czasu znaleźć ;-(
Stefan Darda pisze:że może dałby radę z lekkością machać żelastwem o rozmiarach porównywalnych do niego samego...
Czytałeś oryginał?Navajero pisze:Paolini był dużo lepszy [...] jeśli chodzi o styl
Hmm, mi też nie wydaje się, że pisanie jest proste. Mam niecałe 57 stron A5 w Wordzie, pisanych czcionką DejaVu Serif 11. I czasami mam takie, użyję swojego neologizmu, zacinki - nie mogę napisać nic więcej. A później nagle doznaję olśnienia i dziesięć stron pojawia się znikąd. Ale tak jest, niestety, bardzo rzadko.Lan pisze:
Ludzie uważają pisanie za prosty zawód. W takim razie, proszę o informacjie z pierwszej ręki: czy jest to prosty zawód? Moim zdaniem nie, ale może się myle...
to co napisałeś nie znaczy nic.Livvy pisze:Lan pisze:
Mam niecałe 57 stron A5 w Wordzie, pisanych czcionką DejaVu Serif 11.
a może się wyrwała a to był TYLKO chwyt reklamowy?Domin1k pisze: Pewnie mial to być taki chwyt reklamowy, ale mnie on raczej odrzuca, niż zachęca do czytania tej powieści! No bo taka 16-nastolatka nie zdołała się jeszcze wydostać z sideł zastawionych przez panią Rowling, też kiedyś tak miałem
a ile jest takich dziewczn? Kilka. To też wyjątek.Serena pisze: Muszę jeszcze dopowiedzieć, że nie wiem czemu, ale denerwują mnie takie dziewczyny, które są młodsze ode mnie o te 2-3 lata i już wydały książkę albo nawet kilka. Denerwuje mnie to, bo czuję wtedy, że ja swoich nigdy nie wydam. Ale wciąż się staram.
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”