Re: Czyje recenzje najbardziej cenicie?

31

Latest post of the previous page:

PrzemekAngerman pisze:Chciałbym Was spytać czyje recenzje najbardziej cenicie? Kto wydaje się najbardziej opiniotwórczy?
Nigdy nie wierzę entuzjastycznym recenzjom z blogów, bo biorę poprawkę, że mogą być sponsorowane (i często gęsto są). Dobrym źródłem czerpania wiadomości o książce jest dla mnie lubimyczytac.pl - opinie bywają skrajne, ale po przeczytaniu ich od kilku do kilkunastu zazwyczaj jestem w stanie wyrobić sobie zdanie na tyle, by sięgnąć po daną pozycję, lub przeciwnie, odpuścić ją sobie na zawsze.
http://lubimyczytac.pl/autor/141613/nat ... czepkowska

Re: Czyje recenzje najbardziej cenicie?

32
Natalia Szczepkowska pisze:Nigdy nie wierzę entuzjastycznym recenzjom z blogów, bo biorę poprawkę, że mogą być sponsorowane (i często gęsto są). Dobrym źródłem czerpania wiadomości o książce jest dla mnie lubimyczytac.pl - opinie bywają skrajne, ale po przeczytaniu ich od kilku do kilkunastu zazwyczaj jestem w stanie wyrobić sobie zdanie na tyle, by sięgnąć po daną pozycję, lub przeciwnie, odpuścić ją sobie na zawsze.
A połowa, jak nie większość opinii na LC zamieszczana jest właśnie przez blogerów :mrgreen:

A wiadomo, którzy blogerzy pisują recenzje sponsorowane, skoro to częste zjawisko? Bo chętnie się im przyjrzę :)

Z reguły działa to jednak tak, że młodzi blogerzy tak bardzo boją się utracić współprace z wydawcami, że wolą wystawić laurkę... :roll:

34
Andrzej Pilipiuk pisze:nie wiem czy ktokolwiek czyta te blogi o książkach - tzn. pewnie blogerzy czytują się nawzajem :roll:
święta prawda!
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

36
padaPada pisze:Swoją drogą, to samo zaczyna mówić się o pisarzach...
Że niby tylko pisarze czytają książki? To ci niespodzianka ;)
"Siri was almost sixteen. I was nineteen. But Siri knew the slow pace of books and the cadences of theater under the stars. I knew only the stars." Dan Simmons
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”