Latest post of the previous page:
chcesz o tym pogadać? zapraszam do moego wątkupadaPada pisze:Cejrowski - świetne programy, debilne poglądy.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
o czym tu gadać Andrzeju? po prostu jestem na nie uczulony. najwyraźniej nie zintegrowałem w sobie jeszcze małego, złośliwego, homofobicznego "polakatolika"Andrzej Pilipiuk pisze:chcesz o tym pogadać? zapraszam do moego wątkupadaPada pisze:Cejrowski - świetne programy, debilne poglądy.
A umie, droga koleżanka, skorzystać z przywracania systemu? Mi się czasem zdarza, że coś usunę i nie mogę tego odzyskać to niestety korzystam z przywracania systemu (w xp czy w viście, to bez różnicy), wybieram datę i wracam do starego ustawienia na komputerze, mam pliki, lecz zastrzegam, że przywracanie systemu nie jest gwarancją odzyskania usuniętych czy uszkodzonych plików, niestety, jednak można wtedy skorzystać z jakichś programów, które odzyskują dane, kiedyś mi się zdarzało, mnóstwo pomocy w googleiska36 pisze:dzieki na to nie wpadłam, do wydawcy wyslałam 70 stron A4 więc to trochę więcej. Dzieki:)
piramidy finansowe i system argentyński są chyba w Polsce zakazaneNaturszczyk pisze:Zawsze można powołać maszoperię wydawniczą i zebrać się w kilka osób, aby po pierwsze zebrać pieniądze na wydanie jednej książki, a następnie jak zacznie zarabiać wydaje się książki pozostałych osób z maszoperii.
to jest łańcuch górski, przy czym między pierwszą górą a drugą i trzecią są potwirne przepaści...Naturszczyk pisze:To normalne choć sporej większości wydaje się, że wystarczy coś napisać a później jest już tylko z górki - sława, apanaże, nagrody, życie na wysokim poziomie.
e, tyle to w Polsce piszących ie ma...Poza sobie uzmysłowić, że w 99,999% to tylko mit, bo na 100 tys. piszących
jednemu to się może udać i zazwyczaj nigdy nie jest nikt kogo dobrze znasz![]()
Tak naprawdę to ciężki, a nawet bardzo ciężki kawałem chleba
Albo po obrabowaniu banku. Nie wierze w to by polscy pisarze byli zdolniu utrzymać się z pisania. Może się mylę ale takie są realia. Dajmy na to w stanach pierwsze lepsze wypociny trafiają na listę bestselerów i robią na jego podstawie film. A u nas? Cisza.. cisza .. ewntualnie pięć minut rozgłosu , potem zapomnienie i dalej BIEDA.Andrzej Pilipiuk pisze:Wysoki poziom życia? Po 15 latach orki.Naturszczyk pisze:
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”