Latest post of the previous page:
Tego akurat nie wiem. Pojawiła się świetna, w moich oczach, okazja do dorobienia po zajęciach to skorzystałem. Chcecie mnie za to ukrzyżować?
EDIT:
Masz rację

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Tego akurat nie wiem. Pojawiła się świetna, w moich oczach, okazja do dorobienia po zajęciach to skorzystałem. Chcecie mnie za to ukrzyżować?facet nie pisze żadnych artykułów tylko wykonuje internetowy odpowiednik zbierania truskawek.Andrzej Pilipiuk pisze:Nasrał w obecności nas wszystkich na dywan.
Nikt poza mną tego nie zauważył?
Ale jakiego zawodu? Bo przecież nie pisarza.Andrzej Pilipiuk pisze:Proponuję <usuniete> obieżyświata z forum za drastycznie niezrozumienie podstawowych norm etycznych zawodu.
Myślimy, że jest to szybsza i tańsza forma komunikacji, aniżeli gołąb pocztowy.Obieżyświat pisze:A co myślicie o wysyłaniu tekstów do redakcji przez internet?
Napisać świetny tekst, a następnie załączyć go w mailu do redakcji z propozycją współpracy. To zupełnie normalne postępowanie i nikt się nie zdziwi. Najwyżej nie przeczyta, jeżeli ów mail będzie:Obieżyświat pisze:Najpierw napisać i wysłać, czy zapytać, co potrzebują i w jakich ilościach, a dopiero potem napisać i wysłać?
To zacznij czytać, a wówczas dowiesz się, gdzie, co i w jakiej objętości się publikuje. Chcesz wysłać tekst do redakcji gazety, której profilu nie znasz? Zaczynam podejrzewać, że jesteś masochistą i jedyne, czego pragniesz, to gorycz i zarazem rozkosz kompromitacji...Obieżyświat pisze:Znalazłem kilka ciekawych tematów, ale nie wiem, ile o tym napisać. Nie jestem również pewny, czy tygodniki (lub dzienniki) są odpowiednim miejscem na publikacje artykułów historycznychNie czytam prasy.
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”