3
Czy ktoś poza tobą uważa, że są dobre? Publikowałeś niektóre z nich w sieci, pokazywałeś innym czytelnikom i zebrałeś obiektywne oceny?
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

5
Właśnie. Zwykle tak bywa, że autor uważa swoje teksty za "całkiem niezłe". Jednakże najpierw niech pozwoli się wypowiedzieć innym osobom. Kiedyś również pisywałem poezję - mam zredagowanych 5 tomików wierszy, ale dotąd ich nie publikowałem. Pokazałem kilkanaście utworów mojej ówczesnej dziewczynie i wiecie co powiedziała? Że po ich przeczytaniu zaczęła się mnie bać. Przyznaję, niektóre były ostre. Może i dobrze, że nigdy ich nie opublikowałem. Jeszcze by mnie zamknęli ;)
Zapraszam na stronę: Cała prawda o Rozwoju Osobistym
oraz stronkę z polskim tłumaczeniem Tao Te Ching

6
Kilkadziesiąt? Mało coś :P.
Ale w sumie liczy się jakość :).
Teraz uważasz swoje teksty za całkiem niezłe. Podaj tu i zmienisz zdanie ;p.
Ale to nie znaczy, że nie można wydawać. Jeśli ma się pasję to trzeba ją pokazać :).
Ale do wydania trzeba się napracować.
Jeden wiersz trzeba poprawiać po kilkanaście razy, żeby uzyskać jakiś pożądany efekt.
Ale wydawać należy, a nawet trzeba.
Rozwijajmy naszą kulturę :).
Jeśli chcesz pogadać, jestem tu:

https://www.facebook.com/tomasz.socha.75
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”