1291

Latest post of the previous page:

Panie Andrzeju, zapamiętałam sobie jeden z pańskich postów, w którym wspomniał, że wysłał kiedyś Norweski Dziennik na konkurs, lecz bez powodzenia (nagrody brak).

Chciałabym się dowiedzieć kto w takim razie wygrał ten konkurs, a jeszcze bardziej jak wygląda na dzień dzisiejszy jego/jej kondycja literacka? :)

Pozdrawiam.
http://society6.com/annapietrawska

1292
A jak ci się podoba Andrzeju pomysł na natychmiastową poprawę sytuacji w Polsce:
"Zebrać wszystkich polityków w jednym miejscu i zaprosić Bin Ladena"?

1294
Zith pisze:Panie Andrzeju, zapamiętałam sobie jeden z pańskich postów, w którym wspomniał, że wysłał kiedyś Norweski Dziennik na konkurs, lecz bez powodzenia (nagrody brak).
na konkurs posyłalem cześniejszą wersję "Hotelu pod Łupieżcą" i "Najwiekszą Tajemnicę Ludzkości" z tego co wiem zwycięski utwór nigdy się nie ukazał drukiem.

"Norweski Dziennik" to była ta książka którą w Supernovej pewnie do dziś czytają.

1295
Winrich pisze:A jak ci się podoba Andrzeju pomysł na natychmiastową poprawę sytuacji w Polsce:
śmierć w zamachu terrorystycznym jest etycznie obojętna a nawet szlachetna - skoro jest się ofiarą fanatyka.

moim zdaniem zdrajców należy powiesić. (to śmierć hańbiąca).

dopuszczam możliwość rozstrzelania polityków tylko z przyczyn praktyczno - technicznych ;)

1297
Andrzej Pilipiuk pisze:
Winrich pisze:A jak ci się podoba Andrzeju pomysł na natychmiastową poprawę sytuacji w Polsce:
śmierć w zamachu terrorystycznym jest etycznie obojętna a nawet szlachetna - skoro jest się ofiarą fanatyka.

moim zdaniem zdrajców należy powiesić. (to śmierć hańbiąca).

dopuszczam możliwość rozstrzelania polityków tylko z przyczyn praktyczno - technicznych ;)
"Mydłem, mydłem... zabijmy ich mydłem." ;)
Leniwiec Literacki
Hikikomori

1299
Wszystkiego najlepszego Andrzeju.
Czego konkretnego można życzyć? Chyba wytrwałości i cierpliwości, reszta przyjdzie sama:)

1301
Najlepszego Andrzeju! :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

1303
Romek Pawlak pisze:Niech Moc będzie z Tobą, a stówka nakładu pojedynczej książki pęknie jak najszybciej :)
ech. Będę się cieszył jak dojdę do 100 tyś nakładu za kolejne 10 lat...

1304
Andrzej Pilipiuk pisze:ech. Będę się cieszył jak dojdę do 100 tyś nakładu za kolejne 10 lat...
Widzisz, moim zdaniem to problem wydawcy. Fabryka słabo wchodzi w rynek wydać tanich, naprawdę tanich. Takich po 10-15 złotych. Dostępnych w supermarketach, kioskach etc. Wiem, że robi kieszonkowce, ale kiedy? I gdzie są do kupienia?

Nie chcę Ci zadręczać wątku, zatem nie rozwijam. Ale myślę, że zmiana podejścia spowodowałaby skok o kilkadziesiąt tysięcy w przypadku takich autorów, jak Ty.
Mówcie mi Pegasus :)
Miłek z Czarnego Lasu http://tvsfa.com/index.php/milek-z-czarnego-lasu/ FB: https://www.facebook.com/romek.pawlak

Wróć do „Strefa Pisarzy”