Latest post of the previous page:
reklamuj, a ja skoczę do empiku i sprawdzę, coś tam wyrzeźbił.zawtra

[ Dodano: Wto 18 Maj, 2010 ]
uprzejmie informuję, ze nie ma cię u mnie w empiku, więc kupiłam samozwańca, komudy.
on akurat tam na mnie czekał.
Latest post of the previous page:
reklamuj, a ja skoczę do empiku i sprawdzę, coś tam wyrzeźbił.Znaczy ja straciłem, Komuda zyskał. No ładnie...ravva pisze:uprzejmie informuję, ze nie ma cię u mnie w empiku, więc kupiłam samozwańca, komudy. on akurat tam na mnie czekał.
komuda i kossakowska.Navajero pisze:Znaczy ja straciłem, Komuda zyskał. No ładnie...
świetnie, to już bliżej, jak dalej, jak to moja śp babcia mawiała.Navajero pisze:Tak, książka jest już w redakcji,
schodzi ci się.navajero pisze: teraz szlifuję tłumaczenia z rosyjskiego ( znaczy piosenek).
mi to nie przeszkadza.nav pisze: Przetłumaczyłem już rosyjskojezyczne zwroty, żeby mi czytelnicy nie marudzili![]()
chyba newsletter przegapiłamnav pisze: A FS już zapowiedziała książkę
Bo jedna jest prosta: plum, plum i w butelce rumravva pisze:schodzi ci się.jak tu ostatnio bylam, też nad tym siedziałeś.navajero pisze: teraz szlifuję tłumaczenia z rosyjskiego ( znaczy piosenek).
Pracowałem dzisiaj jak pszczółka. Naprawdęravva pisze:obijasz się, znaczy, i ci się robić nie chce.
a ja tu czekam.
O wojnie. To żołnierz, czołgista. Przeszedł II wojnę w ZSRR.ravva pisze: ion o czym pisze?
i czemu mocna rzecz?
to ta książka, której nie ma w moim empikuNavajero pisze:Pracowałem dzisiaj jak pszczółka. NaprawdęZacząłem rano, skończyłem ok 23. Z przerwą na obiad. Aha - napisałem jeszcze posłowie, coś jak w "Wilczym Legionie".
uuuuuuuuuu, to rzeczywiscie ciężkawe jest.nav pisze:O wojnie. To żołnierz, czołgista. Przeszedł II wojnę w ZSRR.
Mój towarzyszu, w śmiertelnej agonii
nie wołaj druhów, na nic twój krzyk.
Pozwól mi ogrzać zmarznięte me dłonie
nad ciałem twym krwawym
co jeszcze drży...
Nie płacz i nie krzycz, tyś przecie nie baba.
Jesteś już martwy - nie boli cię nic.
Wezmę twe buty, normalna to sprawa.
Atak przede mną, a ja muszę żyć...
Tłum. Barbara Leszczuk