Jaszczur się wita

1
No to witam się ze wszystkimi, jak kultura nakazuje. Jestem Jaszczur i nie mam o sobie dużo do powiedzenia, bo w sumie nic ciekawego nie ma. Mam (obecnie) skończone 17 lat, właśnie kończę pierwszą klasę LO.

Może coś o zainteresowaniach pisarskich... Piszę głównie opowiadania o tematyce fantastycznej (ogólnie, choć większość to jednak klasyczne fantasy). Moje prace publikowałem już na innym forum, przyjmowały się tam całkiem nieźle, ale chciałbym sprawdzić, czy przyjmą się na forum literackim - cóż, pożyjemy, zobaczymy. ;)

4
Witam 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Z zamieszczaniem opowiadań na forach nieliterackich to zazwyczaj jest tak, że są pozytywnie przyjmowane.

Witam i pozdrawiam.

Dodane po 2 minutach:

PS. Nine, dzięki za zamiesczenie linka do Jakalope w podpisie. ;)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

8
No to i ja witam ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

9
Witam serdecznie Jaszczura :D
Jestem kim jestem, piszę co piszę. Moje pomysły przerastają moje umiejętności pisarskie... :-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”