Cześć!

1
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem Lullaby, a tak naprawdę mam na imię Agnieszka. Cieszę się, że trafiłam na to forum. Mam nadzieję, że będzie fajnie.
Zielone jabłko trzymam w garści
o listku z krwi róży ciemnym
o blasku kolorów jesiennym
widzianych przez mgłę szarości.

2
Witaj, Lullaby!

Dobrze, że tu trafiłaś i też myślę, że Ci się spodoba :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

4
Hej, gołębie, moje gołębie!

Nie słuchaj mnie. Z jakiegoś dziwnego powodu podwójne "hej" ancepy skojarzyło mi się z absolutnie przegenialnym, prześmiesznym klipem z "Za chwilę dalszy ciąg programu". Polecam! :D

A Ciebie, Kołysanko, witam serdecznie w skromnych, zakrwawionych progach Weryfikatorium. Rozgość się - siekierę znajdziesz na jednym z tych gwoździ w trumnie przy kuchni, a po herbatę schodź do kostnicy.

Fajnie tu u nas, uwierz. Baw się dobrze! :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

5
Ksz! Patern nie płosz młodych ofia...ehm, forumowiczów. Mówiłem, żebyś nie wychodził tak znienacka ze stryszku.
A Ty Lullaby tę siekierę weź mimo wszystko i trzym się wszystkiego, co w miarę stabilne.
Siekiera Ci się przyda, bo naraziłaś się Tym, Którzy Strzegą Regulaminu, A Metody Ich Krwiste Są... strzeż się i dokładnie zaglądnij w każdy kąt(by wiedzieć gdzie uciekać).

7
Tak naprawdę to jestem tutaj dzięki Tobie, Zozali :)
Zielone jabłko trzymam w garści
o listku z krwi róży ciemnym
o blasku kolorów jesiennym
widzianych przez mgłę szarości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”