Avenger

1
Ludzie się (niestety) zmieniają. Świat wszystkich w różny sposób doświadcza.
"Faux" był projektem, z którego jestem zadowolony, ale od początku tego roku nie dawał rady z potrzebami bardziej dojrzałego życia. Ostatecznie przegrał z najczystszym świństwem (delikatnie mówiąc), jakie zdarzyło mi się spotkać w tym kraju.
Ślepy optymizm i waryjactwo odniosło druzgocącą klęskę w chwili takiej próby.
Czas więc nieco stonować emocje, być mniej impulsywnym i utwardzić poślady. Z czym nie dał sobie rady Faux, da sobie radę Mściciel.
Wam może być wszystko jedno. Możliwe, że ktoś pomyśli, iż zmiana nicka i avatara to żadna zmiana. Spyta ktoś, po co ten temat? Ano po to, iż Regulamin nakazuje witać się każdemu nowemu userowi. Skoro poniekąd czuję się nowy i silniejszy, chciałbym się z Wami przywitać.

Dobry wieczór! :)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

2
Avenger pisze:"Faux" był projektem, z którego jestem zadowolony, ale od początku tego roku nie dawał rady z potrzebami bardziej dojrzałego życia.
To brzmi okropnie, jakbyś pisał o kimś obcym, nie o sobie. Ale to twoje powitanie i twoja brocha.
Witaj!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

3
dorapa pisze:To brzmi okropnie, jakbyś pisał o kimś obcym, nie o sobie. Ale to twoje powitanie i twoja brocha.
Bo dla mnie Faux i Avenger (zresztą, każdy użytkownik sieci) to wirtualne postacie, a internet jest jakby książką/grą, w której każdy może sam się kreować poza normalnym życiem. Stąd nieco ton "znad książki". Ale spokojnie, nie zapominam, że jesteśmy wszyscy ludźmi. ;)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

7
Czołem. Twoja przemowa jest jak z horroru Sci-Fi. Hehe... Cześć...
"...Tak... chcemy, żeby Czarny Anioł zbawił dla nas świat
Zebrał Armię Wszechpotężną Nasz Niebiański Brat
Nawet jeśli zmieni przy tym w piekło cały kraj
Graj Muzyko Graj!
Obróci niewiernych wiarołomców znowu w proch
Nie pomogą groźby, nie pomoże matek szloch
Chcemy, żeby Czarny Anioł zabrał nas na BÓJ!!!
TRUJ ANIELE TRUJ!!!"
HUNTER - IMPERIUM TRUJKI

8
Avenger pisze:dorapa napisał/a:
To brzmi okropnie, jakbyś pisał o kimś obcym, nie o sobie. Ale to twoje powitanie i twoja brocha.

Bo dla mnie Faux i Avenger (zresztą, każdy użytkownik sieci) to wirtualne postacie, a internet jest jakby książką/grą, w której każdy może sam się kreować poza normalnym życiem.
To zabrzmiało jeszcze okropniej. Nie gubisz się w swoich osobowościach? Nie zapominasz kiedy ty to ty, a kiedy Faux albo Avenger, albo Exfaux?
Zmiana osobowości wraz z imieniem. Ta nowoczesność mnie przeraża. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

9
Zmiana osobowości wraz z imieniem. Ta nowoczesność mnie przeraża.
Cieszmy się, że nie zechciał mieszać z płcią. Wtedy dopiero by zawiało na forum XXI wiekiem;P

11
A ja zawsze jestem jedna i taka sama. Obojętnie czy w wannie, czy przed kompem. :D

12
Avenger pisze:Z czym nie dał sobie rady Faux, da sobie radę Mściciel.
I wszystko jasne. Witaj zatem nowy i silniejszy.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”