Cześć. Mam na imię Adam w necie znajdziecie mnie jako Beeorna :]
Mam 38 lat - tak wiem, sporo, od kilku lat piszę opowiadania i wiersze. Obecnie współpracuję z Magazynem Kulturalno Społecznym Zalew Kultury, publikowałem również swoje wiersze w tygodniu Rybnik po godzinach.
No właśnie, jestem Rybniczaninem.
Trafiłem tu pewnie jak większość z nas, przypadkiem, no i nie zaglądałem może od roku. Wtedy nie trzeba było pisać przywitania. Pomysł dobry, dlatego nadrabiam zaległości.
Lubie czytać Fantasy i jest to mój ulubiony obszar działalności twórczej, choć współpraca z "Zalewem" zmusiła mnie do stworzenia kilku tekstów o odmiennej tematyce.
Poza pisaniem interesuję się średniowiecznymi technikami walki, (nie bractwo rycerskie). Odtwarzamy średnioweczne traktaty szermiercze, polecam wszystkim, przednia zabawa.
No to by było na tyle.
Jeżeli ktoś wstuka w googlach beeorn to 99% informacji dotyczy mnie :] ten 1% to ogłoszenia w portalach randkowych - ktoś miał niezły ubaw i tyle, a ciągnie się za mną do teraz.
2
Witam, witam 
jak bywalczyni "od poczatku" chciałam zaznaczyć, że dział tu się przedstawiamy istniał od poczatku, tylko, że był na dole, zapomniany i niewidoczny

jak bywalczyni "od poczatku" chciałam zaznaczyć, że dział tu się przedstawiamy istniał od poczatku, tylko, że był na dole, zapomniany i niewidoczny

"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
11
A ja mieszkam koło remizy strażackiej - tu co sobotę są takie koncerty, że hoho. XD
Witam.
Witam.

Z powarzaniem, łynki i Móza.
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי