Cześć. Zwlekałem cały dzień, zastanawiając się czy jest sens zostawić swój ślad w tym dziale. Mało kogo interesuje to czym się zajmuję, kto jest moją inspiracją, o czym marze, gdzie chce być za 20 lat. Mnie mało absorbuje życie pozostałych użytkowników forum i pewnie już tak pozostanie bo nie po to tutaj jestem. Mimo wszystko postanowiłem "coś" o sobie wspomnieć.
Nazywam się Szymon i mam dopiero 17 lat, zaczynam pisać i moje otoczenie uważa, że dobrze mi to wychodzi. Postanowiłem przedstawić swoje umiejętności komuś kto się na tym zna i może mnie obiektywnie ocenić. Pisarzami, którzy inspirują mnie do tworzenia są Bukowski, Nabokov, Faulkner. Z literatury klasycznej Goethe i jego "Faust". Polskie podwórko pozostaje przede mną całkowicie obce, mówię o literaturze współczesnej bo oczywiście jestem na co dzień katowany naszymi Mistrzami Pióra jak Mickiewicz czy Słowacki, nie jestem ich fanem, ich sztuka mnie nuży. Natomiast kiedyś, dawno temu sam z siebie sięgnąłem po książki Gombrowicza i muszę powiedzieć, że ten autor przypadł mi do gustu.
Może wspomnę coś o moim pisaniu. Piszę głównie na tematy obyczajowe, są to krótkie lub dłuższe opowiadania. Po co zostałem użytkownikiem tego forum? Na pewno nie tylko po to żeby moje prace zostały ocenione przez ludzi, którzy się na tym znają, oprócz tego oczekuje wielu negatywnych ocen, które zmotywują mnie do dalszej pracy i nie rezygnowania z marzenia.
Nie cierpię literatury fantastycznej. Uwielbiam książki obyczajowe i horrory.
2
Witaj,
Muszę Cię przywitać, wymaga tego moje uwielbienie dla Ch. Bukowskiego.
Mam nadzieję że będzie Ci się tu podobać.
Pozdrawiam,
Godhand
P.S.
Horror jako gatunek jest również literaturą fantastyczną
Muszę Cię przywitać, wymaga tego moje uwielbienie dla Ch. Bukowskiego.
Mam nadzieję że będzie Ci się tu podobać.
Pozdrawiam,
Godhand
P.S.
Horror jako gatunek jest również literaturą fantastyczną

"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.