Cześć.

1
Jestem Olivia i chodzę jeszcze do szkoły. Lubie czytać książki, oglądać filmy i oczywiście pisać. Nie mogę się doczekać jak wstawię swój scenariusz, bo nie mogę patrzeć jak gnije w katalogu. Interesuję się też historią i językami obcymi.

2
Jestem dorapa i niestety już nie chodzę do szkoły. Lubię czytać książki, oglądać filmy i oczywiście pisać. Nie mogę się doczekać, kiedy wstawisz swój scenariusz, bo nie mogę patrzeć jak gnije w katalogu. Interesujesz się też historią i językami obcymi? A czym szczególnie? Epoka? Historia kraju?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

3
Z historii to wszystko ogólnie. Z języków obcych uczę się niemieckiego i angielskiego, ale zamierzam się jeszcze nauczyć włoskiego

4
Padł zarzut, że Cię Olivio przedrzeźniam. Wcale nie miała takiego zamiaru. Po prostu pomyślałam, że napisałaś coś, co mogłabym napisać ja. To napisałam.

Włoski? Znam jednego przystojnego Włocha o imieniu Bruno i czarnych oczach. Mówi mieszanką polsko-włoską i, mówię Ci, brzmi to niezwykle zabawnie.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”