Witam serdecznie

1
Witam wszystkich :)
Mam na imię Mariusz i pochodzę z małej miejscowości z województwa mazowieckiego.
Cieszę się, że tu trafiłem ponieważ znalazłem bardzo dużo odpowiedzi na ważne dla mnie i mojej żony pytania.
Przez 5 lat namawiałem moją żonę (jesteśmy małżeństwem od....pół roku) żeby spróbowała napisać książkę.Wiem, że ma ogromny talent do tego gdyż już nie raz i nie dwa miałem okazję się o tym przekonać.Napisała bardzo dużo wierszy, których za żadne skarby nie chce opublikować. Twierdzi, że są tylko i wyłącznie do szuflady.
W końcu udało mi się ją przekonać i jest na etapie pisania książki.Bardzo mocno się w to zaangażowała, a ja jej kibicuję z całego serca i staram się odpowiedzieć na każde jej pytanie. Dużo odpowiedzi znalazłem na tym forum :)
A co do mnie to...kocham sport. Jestem chory gdy chociaż raz w tygodniu nie pobiegam za piłką.Latem dochodzi jeszcze rower i zwykłe bieganie po lesie.
Jeżeli chodzi o strefę zawodową to pracuję w firmie z branży elektrotechnicznej, jestem z niej zadowolony.tak prawdę mówiąc to do mojego zakładu pracy mam ok....1,5km :)
Chętnie odpowiem na pytania jeżeli takowe pojawią się do mojej osoby :)

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
Mariusz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”