Kinga miło mi :)

1
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.

Na imię mi Kinga, mam 23 lata, pochodzę z województwa łódzkiego.

Piszę odkąd pamiętam, a do pióra ciągnie mnie ponoć od dziecka. Kiedy maluch ma roczek często organizuje się taką zabawę, która polega na położeniu przed nim różnych przedmiotów i ten, który wybierze, będzie dla niego ważny w dorosłym życiu. Mówię o tym dlatego, że ja jako mały brzdąc wybrałam długopis :) I tak jakoś ten długopis towarzyszy mi przez całe życie.

Piszę opowiadania, teraz pracuje nad drugą powieścią. Pierwsza póki co szuka "papierowego" wydawcy. Trafiłam na wasze forum dzięki wujkowi Google i stwierdziłam, że mogę się tu wiele nauczyć.

Witam wszystkich raz jeszcze i pozdrawiam,
Kinga

2
Witaj i baw się dobrze! :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

Re: Kinga miło mi :)

3
Kinga pisze:Kiedy maluch ma roczek często organizuje się taką zabawę, która polega na położeniu przed nim różnych przedmiotów i ten, który wybierze, będzie dla niego ważny w dorosłym życiu. Mówię o tym dlatego, że ja jako mały brzdąc wybrałam długopis :)
Ciekawe, ja podobno wybrałam książkę i różaniec. Istnieje w ogóle jakiś "odgórny" skład takiego zestawu?

Witam i pozdrawiam!
http://lubimyczytac.pl/autor/141613/nat ... czepkowska

Re: Kinga miło mi :)

4
Natalia Szczepkowska pisze: Ciekawe, ja podobno wybrałam książkę i różaniec. Istnieje w ogóle jakiś "odgórny" skład takiego zestawu?
Wiem, że w tym zestawie są jeszcze kluczyki do samochodu i kieliszek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”