Witam

1
Witam wszystkich. Cóż, pierwszy post zawsze jest chyba tym najbardziej stresującym, szczególnie jeżeli chodzi o przedstawienie się. Mam 17 lat, moją największą pasją jest fotografia, ale oprócz tego śpiewam, gram na gitarze i oczywiście piszę.
W końcu zdobyłam się na odwagę, by opublikować swoje prace na forum. Mam nadzieję, że dzięki temu będę mogłą coś poprawić.
Uwielbiam czytać, chyba nie mam ulubionego gatunku literackiego, wciągam wszystko. Chętnie też oglądam filmy, ale gustuję głównie w dramatach. Od pewnego czasu jestem uzależniona od oglądania anime.
Słucham różnych odmian rocka. Od jakiegoś czasu mieszkam w Anglii, co wcale jednak mi się nie podoba, staram się jednak nie narzekać.
Dziękuję za uwagę, zestresowana Vanily .

2
Witaj więc sąsiadko :P

I tak na małe przygotowanie Ci podpowiem, że powtarzasz się często ;)
Dodam też, że niestety tutaj trzeba czytać regulamin, a szczegóły pewnie niedługo któryś z czerwonych podeśle na PW...

Powodzenia!
A black secret in the shadows of ancient times
Forgotten knowledge the rocks now teach me
About the Trollking's war against a poisonous pig
The stone whispers, but it tells no lie.

3
Vanily chyba aż nader ostro zinterpretowała punkt regulaminu o niewrzucaniu tekstów przed upływem miesiąca od zarejestrowania i dopiero teraz postanowiła się przedstawić :D No chyba, że przewinieniem jest dodanie tekstu dwadzieścia osiem dni po dołączeniu, bo luty jest krótki.
Tak czy inaczej witam.

4
Aj.. drugi raz mi się to zdarzyło. No, to dobrze dobrze, zwracam honor i nie przeszkadzam więcej ;]
A black secret in the shadows of ancient times
Forgotten knowledge the rocks now teach me
About the Trollking's war against a poisonous pig
The stone whispers, but it tells no lie.

5
Dobrze, dobrze. ;)

Witam serdecznie.

Luty to barbarzyński miesiąc. ;)

Statystycznie miesiąc ma 30 dni. :D I tego się trzymajmy. ;)

Miłej zabawy, nie stresuj się, pogadaj z nami. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”