Na forum Weryfikatorium zaglądam od dawna, aż nadszedł wreszcie czas, by z biernego czytelnika przeistoczyć się w spame... aktywnego użytkownika

Nazywam się Paweł, mam 27 lat. Inżynier, absolwent kierunku bez perspektyw na zatrudnienie, pracujący w branży zupełnie odmiennej od wyuczonego zawodu. Żonaty, dzieciaty (stan osobowy żon i dzieci: 1)
Recenzuję książki w pewnym portalu literackim, a od jakiegoś czasu piszę prozę, której dotąd nigdzie nie publikowałem - wcześniej raczej tylko dla siebie, obecnie próbuję sił w konkursach literackich (i jak na początek, jest chyba nieźle - na 2 wysłane zgłoszenia 2 razy zostałem wyróżniony, z czego jedno wyróżnienie niebawem ma przełożyć się na publikację w antologii pokonkursowej).
Na twardym dysku mam dwa utwory "dłuższe", których z czystej przyzwoitości nie nazywam książkami - oba czekają na swoją kolej w kilkunastu(-dziesięciu?) wydawnictwach i jeśli kiedyś ukażą się drukiem, wówczas zacznę je stosownie tytułować

Po odbyciu kwarantanny spróbuję podzielić się z Wami fragmentami owych tekstów - żeby ktoś mógł sprowadzić mnie na ziemię i w końcu porządnie zmyć mi głowę :>
Tymczasem więc nie przedłużam, jeszcze raz witam i mam nadzieję, że będzie nam się miło wspólnie pisało.