Witam, chociasz sam nie wiem jak mogę się tu witać jestem dość wstydliwe na marginesie nie lubię interpunkcji a z ortografią u mnie ciężko, a składnia o 3 nad ranem kiepsko mi wchodzi..
Mam na imię Kamil...
Rocznikowo mam 17 lat ale według innych kryteriów nadal 16
Ostatnio mam bardzo spore problemy.. psyhiczne, lecz fizyczne mi się poprawiają kontuzje juz sie leczą
Interesuje się literaturą, kocham cczytać Fantastykę i pisać ją ale też kocham ruch, las naturę, przyjaciół .... boję się wielu ludzi złe przeżycia z okresu nadal dojrzewania. Tańczyłem dwa lata ale co nie chcę pisać jakoś tak dla trollu . Lubię wkurzać ludzi, żartować sobię z nimi ale nei lubię obrażąć kogoś kogo nie znam swoich ziomków w żąrtach owszem, kogoś kogo nie lubię też, ale obcy .. każemu daję szanse nie jestem rasistą ani nikim taki toleruję kadego.
Chyba się lekko zwiierzam ale po to jest ksywka nie wiem, mam nadzieję że trochę mojego opisu wystarczy, albo .. zapomniałem o jednym: fascynuję się smokami. I to tyle Dobranoc bo dochodzi 3 nad ranem a ja nie mogę spać bo w głowię mam tyle myśłi że ten świat to zamało na moje problemy.
Dobranoc kolorowych i słodkich życzy wam TranziS <V>
PS
Zapomniałem dopisać bo spojrzałem na innych opisy.
Jestem w I klasie technikum na profilu Mechanik W Dąbrowie Górniczej ciekawe czy ktoś ze znajomych tu jest na tym forum no i to ty adnotacja dodana już o równej 3 .
2
Witaj serdecznie na forum i baw się u nas dobrze, ale postaraj się panować nad interpunkcją i od czasu do czasu na końcu zdania dodać kropki. 
Szkoda, ze nie lubisz interpunkcji, ale u nas jest dość rygorystycznie pod względem poprawności.
Cały czas się tu poprawiamy i wytykamy błędy, więc czeka Cię praca nad sobą, interpunkcją i ortografią.
Oczywiście jeżeli chcesz podjąć takie wyzwanie.
Powodzenia!

Szkoda, ze nie lubisz interpunkcji, ale u nas jest dość rygorystycznie pod względem poprawności.

Cały czas się tu poprawiamy i wytykamy błędy, więc czeka Cię praca nad sobą, interpunkcją i ortografią.
Oczywiście jeżeli chcesz podjąć takie wyzwanie.
Powodzenia!