Witam wszystkich.

1
Otóż niestety uprzednio nie doczytałem regulaminu dość wnikliwie i nie widziałem musu przywitania się, aczkolwiek teraz nadrabiam. No to zaczynajmy - na imię mi Michał, zapewne jestem tu jedną z młodszych osób jako iż na karku mam ledwo siedemnaście wiosen. Literatura od zawsze jakoś siedziała w mojej głowie, kierowała mną w pewien sposób - najpiękniejsze co może być, zwłaszcza przy dostatecznie dużej wyobraźni. Pochodzę z województwa Świętokrzyskiego, interesuje się sportem oraz innymi podobnymi rzeczami poza literaturą, którą jednak ostatnimi czasy nieco porzuciłem - może to znak by nadrobić ten błąd? Witam wszystkich :)

2
Cześć. To ja poproszę opowiadanie o sporcie! Tylko musisz poczekać miesiąc, aż Ci kwarantanna minie. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

3
Opowiadanie o sporcie? Takiej tematyki w życiu nie ruszałem ale spróbować mogę, z reguły opierałem się na fantastyce, to był taki mój konik.

5
Miło wiedzieć iż można tu spotkać osoby z okolic :) Sportach stworzeń z fantasy? To łatwe by nie było, aczkolwiek do zrobienia. Szersza koncepcja, rozwinięcie tego i własny projekt, roboty naprawdę dużo i nie wiem czy bym podołał.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”