Witam serdecznie

1
Witam wszystkich serdecznie. Już od jakiegoś czasu zamierzałam się na tym forum zarejestrować, jednak brakowało mi odwagi, na którą w końcu udało mi się zebrać. Na imię mi Wiktoria, mam 16 lat, a całym moim życiem jest literatura. Czytam, piszę i wiem, że bez tego nie mogłabym długo egzystować. Między innymi dlatego zamierzam sprawdzić czy naprawdę mogę poważnie myśleć o przyszłości zmierzającej w tym właśnie kierunku. Poza tą dziedziną lubię również muzykę - gram na gitarze i śpiewam już od paru ładnych lat - i sztukę - o ile nazwać tak można naukę rysowania ołówkiem. Ogółem rzecz biorąc jestem kreatywną osobą, która pragnie wiele osiągnąć.
Mam nadzieję, że pomożecie mi doskonalić kunszt pisarski (;
"Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć ale nie pokonać"
– Ernest Hemingway

2
Również witamy serdecznie. Jaki gatunek muzyki lubisz szczególnie? :)
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

3
Bron pisze:Również witamy serdecznie. Jaki gatunek muzyki lubisz szczególnie? :)

Cóż, przyznam szczerze, że nie gustuję w jednym gatunku muzyki. Słucham pop'u, rocka, screamo, a także kocham polską poezję śpiewaną (; Nie wyznaję zasady "Słuchasz jednego - nie słuchasz drugiego"
"Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć ale nie pokonać"
– Ernest Hemingway

4
Ale chyba jakieś ulubione zespoły masz ;p
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

5
VictoriaCJuliet,
Witam Cię i ja.
Miło,że się zdecydowałaś.
Pozdrawiam serdecznie. :lol:
Na śmietniku życia okruchy
w uliczkach zapomnienia błąka się nadzieja
a dookoła horyzont
Za drzwiami echo wspomnień

6
Bron pisze:Ale chyba jakieś ulubione zespoły masz ;p
Ach, oczywiście (; Już od ponad dwóch lat należy do nich Big Time Rush (proszę nie kojarzyć wyłącznie z serialem) oraz Black Veil Brides. Rozbieżność gatunkowa bardzo duża, wiem ;D
– Ernest Hemingway

7
Witam Cię nie mniej serdecznie jak ty mne.:D
"...Tak... chcemy, żeby Czarny Anioł zbawił dla nas świat
Zebrał Armię Wszechpotężną Nasz Niebiański Brat
Nawet jeśli zmieni przy tym w piekło cały kraj
Graj Muzyko Graj!
Obróci niewiernych wiarołomców znowu w proch
Nie pomogą groźby, nie pomoże matek szloch
Chcemy, żeby Czarny Anioł zabrał nas na BÓJ!!!
TRUJ ANIELE TRUJ!!!"
HUNTER - IMPERIUM TRUJKI
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”