Hej koledzy i koleżanki po piórze

1
Imię - Kamil. Lat 22, w trakcie przesiadki z prawa na informatykę. Pisanie stanowi główny filar życiowych zainteresowań od podstawówki i fan-ficów o Indianie Jonesie (ze mną w roli głównej), poważniej zacząłem je traktować od momentu wygrania konkursu literackiego i publikacji "Trywialnej Transcendencji" w ś.p. SFFiH.

Jako że wolę, gdy postać wykwita w trakcie jej prowadzenia, w małych dopieszczonych szczegółach niźli jednym ciągiem przy wprowadzeniu, na razie tyle o mnie. :)
"Przede wszystkim nie okłamuj siebie. Ten, kto okłamuje siebie i słucha swoich własnych kłamstw w pewnym momencie nie jest już w stanie rozróżnić ani prawdy w samym sobie, ani wokół siebie, i w ten sposób traci cały szacunek dla siebie i innych. Tracąc zaś szacunek, traci zdolność do miłości."

3
Niechęć dokonania w swym ciele wcięć, pozwalających mi być trybikiem. :)
"Przede wszystkim nie okłamuj siebie. Ten, kto okłamuje siebie i słucha swoich własnych kłamstw w pewnym momencie nie jest już w stanie rozróżnić ani prawdy w samym sobie, ani wokół siebie, i w ten sposób traci cały szacunek dla siebie i innych. Tracąc zaś szacunek, traci zdolność do miłości."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”