Witam

1
Witam wszystkich :)

Jako prawdziwa kobieta za nic na świecie nie napiszę ile mam lat! Dla was dokładnie dwadzieścia dwa...
Rzadko goszczę w takich miejscach, bo choć od dziecka chciałam pisać fantasy, to najlepiej wychodzi mi proza kobieca, w stylu "ja żem silny, ty żeś słaba, będzie super seks zabawa".

Wciąż jednak próbuję...
Gryzę, wyję i krew piję... Zazwyczaj na www.babeczkarnia.blogspot.com

2
Cześć :)

Zapoznaj się z regulaminem- przez 30 dni nie możesz wrzucać tekstu do zweryfikowania.

Czym zajmujesz się poza pisaniem?
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

3
To proszę o usunięcie tekstu, który dałam do zweryfikowania. Przeważnie nie czytam regulaminów, bo jestem grzeczna i nie jest to mi do niczego potrzebne :)

Na co dzień ciężko pracuję na chleb ;)
Prócz tego wychowuję dziecko, dokształcam się matematycznie bo to uwielbiam i piszę, bo bez tego nie mogę żyć.

Osiągnięcia? Debiut na łamach Fehrenheita i kilka innych konkursowych drobnostek. Oraz świeżo co założony blog, na punkcie którego mam bzika ;)
Gryzę, wyję i krew piję... Zazwyczaj na www.babeczkarnia.blogspot.com

4
Oj to pochwal się blogiem :) I widzę, że jesteś kolejnym matematycznym umysłem, który do nas dołączył :)
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

6
Sporo hemoglobiny w tych opisach na blogu :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”