1
Witam. Licealistka. 18 lat.

Dobra, straczy. Będzie bez lansu.

Dodane po 4 godzinach 47 minutach:

Chociaż nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi na mój post na tym forum, (co jest normalne, biorąc pod uwagę godzinę: 06.07) czuję, że zagrzeję tu miejsce na dłużej. Bardzo przyda mi się konstruktywna krytyka, zwłaszcza teraz, kiedy przechodzę na etap, gdzie nie piszę na z góry narzucone tematy (konkursy, konkursy i jeszcze raz konkursy), a zaczynam sama kombinować, o czym chcę powiedzieć. Próbuję chwytać się różnych tematów i stylów. Mam skłonność momentami do prozy poetyckiej (wyprowadźcie z błędu, jeśli się mylę), jednak czuję mocniejszy pociąg w stronę prozy "z jajcem", która ociera się o styl potoczny, fikuśnie skacze i pląsa pomiędzy motywami. Obecnie mogę wyliczyć na palcach jednej ręki teksty, nadające się do publikacji. Dlatego, że zaczynam dostrzegać ich słabość. Wiadomo, z czasem to przychodzi i motywuje do dalszej pracy ;]

Kończąc wywód: zmykam stąd.

Jestem na forum kilka godzin a już zaliczyłam parę technicznych gaf: podwójny temat i jedna praca w złym dziale. :oops:

Taaa, bywa ;]
Co możesz wiedzieć o życiu, jeśli nigdy się nie biłeś?

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
[wciąż z jedną nogą (lewą) oraz jedną ręką (prawą) wita się serdecznie, ponaglając swojego smoka na sznurku]
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”