Siemka siemka... Mateusz wita i o drogę pyta...

1
Siema siema... Jestem tu nowy. Głupio mi troszke, ale znalazłem się tu tylko dlatego że potrzebuje pomocy - nie ma co sciemniac :D Założyłem nawet ładny wątek w dziale "Jestem w trakcie pisania i...". I tam nawet dostałem polecenie ładnego przedstawienia się, co właśnie robię :)

No to mam na imię Mateusz, dla kumpli Nawrot

Ogólnie rzecz biorąc to do pisania to nie jestem stworzony. Jedyne co umiem z form artystycznych to robić zdjęcia. I to jest moje hobby. Jak ktoś w maturalnym przedziale wiekowym ma ochotę na małą sesyjkę to zapraszam. Mimo że bardziej interesuję się fotografią makro.

żeby było jeszcze ładniej to wrzucę wam jakieś ładne zdjęcia (jeszcze zależy czy ktoś robaczki lubi) :twisted:

Mój ulubiony pajączek - Skakun

Obrazek

Ważka w porannej rosie :D

Obrazek

I jeszcze jakiś ciekawy świata mały przyjaciel :D

Obrazek

Jak mi ktos pomorze to w nagrode zdjątko jeszcze jakieś zadedykuję :twisted:

2
Witamy serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witaj - tylko, ze ja sie boje pajakow ... ;) Ale nic to. Jak bedziesz mial wiecej zadan - wal smialo ;) moze znajdzie sie jakis smialek chetny do pomocy :)

4
Witam ;)
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...

6
czesc, ja do śmiałkow nie naleze;)

Dodane po 1 minutach:

Bardzo mi przykro a to wszystko dlatego, że nie lubię sztampy(czy jest takie rzeczownik wogole?),tzn sztampowych opowiadań na jedną modłe:)

10
masz dwa serca wiolu...? ;) intrygujace... tez tak chce ;>
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...

11
Jedno mam naturalne, a drugie znalazłam w krzakach z karteczka "szukam właściciela. Właścicielki szczegolnie preferowane." No i mam dwa:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”