16

Latest post of the previous page:

m16Martin, jak na razie ja zdobyłam tylko trzecie miejsce w Wielkopolskich - układy, techniki i walki. I przegrałam w walce o trzecie miejsce na Ogólnopolskich, ale z dziewczyną, która trenuje chyba odkąd pamięta, więc nie miałam z nią za bardzo szans, bo ja trenuję dopiero drugi sezon. :)
"Nieodwzajemniona miłość rani twoją psychikę, chciałbyś po prostu odejść zawiesić się na linie. Prawie każdy to przechodził wydostał się z bagna musisz uwierzyć w siebie i pier***** resztę świata."

17
Martvla pisze:covu, ćwiczyłaś? JEEEJ! Kiedy? Ile? Gdzie? :D

daaaaaawno.
w warszawie
krótko bo zmieniłam szkołę i trenerka została w starej ;)

ale lubiłam ;)
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

18
covu, och... przynajmniej nie jestem jedyna, która kocha ten sport. Trenuję dopiero drugi sezon, a jestem w to tak wkręcona jakbym robiła to całe życie... trochę to dziwne, ale treningi to jedna z najważniejszych dla mnie rzeczy w życiu. Tam nie trzeba udawać, nie trzeba się zmieniać. Można być sobą i można zapomnieć...
"Nieodwzajemniona miłość rani twoją psychikę, chciałbyś po prostu odejść zawiesić się na linie. Prawie każdy to przechodził wydostał się z bagna musisz uwierzyć w siebie i pier***** resztę świata."

19
To lubie w sporcie.
W sumie kazdym. :)
Piateczka, siostro!
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

20
Cześć :)

Dla mnie taekwon-do było ważne, gdyż dawało mnóstwo przyjemności, lubiłem również ciągły rozwój umiejętności, który w sumie w każdej dyscyplinie sportu następuje. Nie ma to jak popatrzeć na siebie, pół roku po rozpoczęciu regularnych ćwiczeń (jakie by one nie były), to już nie ten sam człowiek :P

Ja najbardziej lubię w sporcie to, że dzięki niemu można zmieniać siebie, osiągać więcej, być coraz lepszym i dążyć do doskonałości w tym, co się robi. Nie wspominam już o fakcie, że sport daje człowiekowi niesamowite poczucie radości, kiedy osiąga to, co sobie założył ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”