Jestem rudowłosą studentką, mentalnym dzieckiem metr siedemdziesiąt. Uwielbiam pisać, lecz w biegu spraw, pracy i obowiązków zgubiłam motywację. Chciałabym poznać osoby, które może pomogą mi ogarnąć życie ;d. Mam nadzieję, że jest tu więcej pozytywnych świrów, bez pseudointeligenckich wstawek.
Prawdopodobnie jestem tu, bo jutro mam egzamin xD.
Re: niedzielne kluski z rosołem
4przepraszam, myślisz, ze to forum randkowe?niezmiennievix pisze:Jestem rudowłosą studentką, .
Ery Edit: Ravva, czyżbyś lewą nogą dziś wstała? Witajmy nowych z uśmiechem, a nie...
Ostatnio zmieniony ndz 12 sty 2014, 17:30 przez ravva, łącznie zmieniany 2 razy.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
5
*wzdycha ciężko*niezmiennievix pisze:Mam nadzieję, że jest tu więcej pozytywnych świrów, bez pseudointeligenckich wstawek.
Przepraszam, ale co ci w tym zdaniu przeszkadza?ravva pisze:przepraszam, myślisz, ze to forum randkowe?
Chyba, że to żart, to nie zrozumiałem.
"Siri was almost sixteen. I was nineteen. But Siri knew the slow pace of books and the cadences of theater under the stars. I knew only the stars." Dan Simmons
6
przepraszam, myślisz, ze to forum randkowe?
tak, oczywiście, pomyliłam adresy. a tak poważnie - nie widzę zbieżności. nie miałam ochoty podawać imienia, a chyba dobrze klasyfikować się z czymkolwiek. ja akurat ze swoją rudością.
[ Dodano: Nie 12 Sty, 2014 ]
BMF pisze:
*wzdycha ciężko*
oj tam. już mam dość takiego wzdychania ostatnio, trzeba zawrzeć humorystyczno-żenujący akcent.
Stonowany. Stanowczy. Zwięzły. Żywy.
7
Identyfikować się.niezmiennievix pisze:(..)a chyba dobrze klasyfikować się z czymkolwiek.
Też jestem na etapie "motywacjo, wróć!". Witaj.
8
Identyfikować się.
Witaj, niedzielo. Niedobrze zaczynam, najgorzej nawet.

Tak, mam dwie recenzje na zaliczenia, ale żeby cokolwiek stworzyć bez wizji nadchodzącego terminu - bez szans. W liceum polonistka stwierdziła, że mam styl podobny do Jelinek. Teraz... pojęcia nie mam, czy to, co robię można nazwać czymkolwiek.
Stonowany. Stanowczy. Zwięzły. Żywy.
9
to juz twój problem.BMF pisze:*wzdycha ciężko*niezmiennievix pisze:Mam nadzieję, że jest tu więcej pozytywnych świrów, bez pseudointeligenckich wstawek.
Przepraszam, ale co ci w tym zdaniu przeszkadza?ravva pisze:przepraszam, myślisz, ze to forum randkowe?
Chyba, że to żart, to nie zrozumiałem.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?