Witam wszystkich

1
Dziś oto zalogowałem się na tym forum z czego zresztą się cieszę dośc mocno, wybaczcie za brak litery "ci", ale moja klawiatura nie chce jej pod żadnym względem zrobic. No więc o sobie powiem tyle, że mam 18 lat i ostatnio całkiem poważnie myślę o pisaniu. Głównie dlatego, że sprawia mi to dużą przyjemnośc, a że da sie przy okazji na tym czasem zarobic to sprawa drugorzędna. Choc wolałbym, żeby ktoś przeczytał to co pisze a nie żeby wiecznie leżało w szufladzie. No więc swoje pierwsze opowiadania, skecze i inne takie pisałem już parę lat temu. Obecnie mam pomysł na parę książek, ale jeszcze nie wiem do końca jak będą wyglądały. Czesto miałem taki problem, że napisałem spory kawałek i nagle nie wiadomo co dalej. No więc chętnie sprawdzę co wogóle warte są moje wypociny. Jeśli nic to przynajmniej odrazu będę wiedział. No to tyle. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
O. Parszywy nieludź i odmieniec! ^^

Najpierw King, teraz Gwynbleidd Fan (najwidoczniej), cholercia, nieźle, nieźle.

Pozwól jeszcze, że spytam: zwolennik sagi, komiksów, filmu (sic!) czy gry? Czy wszystkiego naraz? (albo z wyjątkiem jednego [delikatna aluzja w stronę filmu])

W każdym razie witoj w naszej wiosze, popolujem na diaboła.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

8
wogole nie wiem co to czy kto to jest ten gwynbleidd takze to pomine chyba o ten cytat chodzilo jesli tak to nawet nie znalem jego pochodzenia a ze mi sie bardzo podoba to go dodalem
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.

9
gwynbleidd
Biały Kieł...

Pozwól jeszcze, że spytam: zwolennik sagi, komiksów, filmu (sic!) czy gry? Czy wszystkiego naraz? (albo z wyjątkiem jednego [delikatna aluzja w stronę filmu])
A RPG?

I witam Wiedźmaka, witam!
Are you man enough to hold the gun?

10
gwynbleidd

Biały Kieł...

A nie, bo Biały Wilk. :)

A RPG?

No tak, forgive me, zapomniałem uwzględnić. ^^

wogole nie wiem co to czy kto to jest ten gwynbleidd takze to pomine chyba o ten cytat chodzilo jesli tak to nawet nie znalem jego pochodzenia a ze mi sie bardzo podoba to go dodalem

Chodzi mi o Twój nick...

Wiedźmin. Geralt. Gwynbleidd. Biały Wilk. Ech, nevermind... :?
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

11
A nie, bo Biały Wilk. Smile
Hmm... Dawno temu czytałem, musiało mi umknąć. Przepraszam.

Chodzi mi o Twój nick...

Wiedźmin. Geralt. Gwynbleidd. Biały Wilk. Ech, nevermind...
Ja tam osobiście wolałem Coena...

Już, już milknę ^^
Are you man enough to hold the gun?

12
aaa no jesli o nick chodzi to w sumie ktos mi go wymyslil, wiedzmina czytalem choc nie do konca. Mialem kolezanke wiedzme no wiec tak samo wyszlo ze musze zostac wiedzminem :p
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”