Obieżyświat

1
Witam, chyba przedstawiam się trochę poniewaczasie, ale myślę, że to i dobrze:)

Jestem Tomek, mam siedemnaście lat, mieszkam w Tychach, chodzę do liceum (niestety nie do ogólnokształcącego; jak na to to raczej jestem za mało bystry). Interesuję się literauturą popularną (trochę mniej klasykami...), informatyką, historią, lubię podróże, naturę. Słucham rocka (czasami Shore'a, a szczerze to uwielbiam go). Gram w szachy.

Najbardziej lubię czytać Koontza, to mój największy autorytet (później jest King i Tolkien:). Ogólnie lubię horrory/thrillery, oraz dobrze napisaną i oryginalną fantasy. Nie cierpię za to SF, może dlatego, że cywilizacja mnie przeraża i jakoś nie pociąga; wolę spokojne życie.

Reszta nie powinna Was interesować :D

Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

P.S. Gratuluję świetnej strony.
Bohaterowie muszą zabijać potwory i zawsze je znajdą - jeśli nie na świecie, to w samych sobie.

Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym będziesz.

3
Witamy serdecznie :D

8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”