witam

1
hej ludzie, jestem tu nowy, chciałbym wszystkich gorąco pozdrowić :wink:
mam pytanie
chciałem założyć nowy temat w tekstach do zweryfikowania ale nie mogę tego zrobić
o co kaman ?
timber

4
timberwolves pisze:aha, dopiero po 30 dniach, cóż, trochę to głupie ale poczekam
Miło, że w drugim poście na forum podważyłeś i obraziłeś jego naczelną ideę. :P
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

5
timberwolves pisze:aha, dopiero po 30 dniach, cóż, trochę to głupie ale poczekam :P
Wiesz, Weryfikatorzy muszą naostrzyć zęby. To chwilę trwa :szatan:
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

6
... a potem krew bryzga na ściany, ochłapy leżą na klepisku, a muchy roznoszą wszystko po całym Forum ;D

Powitać.

Twierdzisz, że miesiąc to dużo? Musisz być szczęśliwym człowiekiem ;)

7
Czy ja wiem czy obraził. Te 30 dni rzadko sprawi, że ktoś stanie się mądrzejszy, lub bardziej rozważny, bo na to trzeba całych lat :D lepszy byłby chyba jednak jakiś system aktywny, a nie pasywny, dostania się do grupy pełnoprawnych użytkowników :-)
Nie, żebym narzekał - cierpliwie zniosłem swój okres "próbny", bardzo miło mi się tutaj siedziało i czytało (ewentualnie pisało w offtopach) ;-)
[img]http://i72.photobucket.com/albums/i182/ThePetro/promobar_zps2b9a5402.png[/img]
(...) Dla Historii liczy się tylko wielki cel, przymyka oczy na środki, które doprowadziły do niego. Wywyższa zwycięzców, gardzi pokonanymi. - Zbigniew Nienacki.

8
Petro pisze:zy ja wiem czy obraził. Te 30 dni rzadko sprawi, że ktoś stanie się mądrzejszy, lub bardziej rozważny, bo na to trzeba całych lat
Ale tu nie o to chodzi. :P Tu chodzi o to, żeby nie traktowano wery jako darmowej korekty.
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

9
Mhm, rozumiem. Ale jakby był jakiś system zdobywania punktów za bycie ogarniętym (powiedzmy :P) to też by zniechęcało chyba takich co potrzebują na już, zaraz, teraz weryfikacji swoich tekstów :-) bo jednak musieliby też trochę czasu poświęcić na awans.
[img]http://i72.photobucket.com/albums/i182/ThePetro/promobar_zps2b9a5402.png[/img]
(...) Dla Historii liczy się tylko wielki cel, przymyka oczy na środki, które doprowadziły do niego. Wywyższa zwycięzców, gardzi pokonanymi. - Zbigniew Nienacki.

10
Petro pisze:Ale jakby był jakiś system zdobywania punktów za bycie ogarniętym (powiedzmy :P ) to też by zniechęcało chyba takich co potrzebują na już, zaraz, teraz weryfikacji swoich tekstów :-) bo jednak musieliby też trochę czasu poświęcić na awans.
Tylko często uzyskanie odpowiedniej rangi mogłoby zajmować więcej czasu :P
Wszechnica Szermiercza Zaprasza!!!

Pióro mocniejsze jest od miecza. Szczególnie pióro szabli.
:ulan:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”