Witam serdecznie!
Moja domena to przede wszystkim t ars poetica.
Jestem z gatunku tych, co to diabeł pośle tam, gdzie sam nie może.
Postaram się jednak nie sprawiać kłopotu.
Pozdrawiam:)
Alkione
4
Alkione, dobry wieczór 
Napisz, proszę, coś więcej o sobie.

Napisz, proszę, coś więcej o sobie.
"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett
Double-Edged (S)words
Double-Edged (S)words
5
Cóż więcej?
Prowadzę własne forum literackie. Niezbyt duże. Dla miłośników poezji, przede wszystkim.
Jestem samotną mamuśką, i może dlatego uzależniłam się trochę od internetu - to dla mnie okienko na świat i odskocznia od codzienności. Wychowuję niepełnosprawnego sześcioletniego synka.
Przy tym - paradoksalnie - bardzo lubię podróże. Wciąż mnie nosi, ciągnie w nieznane.
I cieszę się, gdy mogę poznać interesujących ludzi.
Prowadzę własne forum literackie. Niezbyt duże. Dla miłośników poezji, przede wszystkim.
Jestem samotną mamuśką, i może dlatego uzależniłam się trochę od internetu - to dla mnie okienko na świat i odskocznia od codzienności. Wychowuję niepełnosprawnego sześcioletniego synka.
Przy tym - paradoksalnie - bardzo lubię podróże. Wciąż mnie nosi, ciągnie w nieznane.
I cieszę się, gdy mogę poznać interesujących ludzi.

6
Jakich tematów dotyczy Twoja twórczość poetycka? 

"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett
Double-Edged (S)words
Double-Edged (S)words
Re: Powitanie
7Witam Alkionę

Dobrze się składa, bo na Weryf diabeł nie wyrabiaAlkione pisze:Jestem z gatunku tych, co to diabeł pośle tam, gdzie sam nie może.

No i po co ten zimny prysznic ?Alkione pisze:Postaram się jednak nie sprawiać kłopotu.
...no i czy, jak również gdzie, można poczytać?Jakich tematów dotyczy Twoja twórczość poetycka?