Witam - Kamil Emanuel Bator

1
Witam wszystkich!
Napisano aby przedstawić swoją skromną osobę więc jak wyżej, przejdźmy do sedna.
Nazywam się Kamil E. Bator. Mam dwadzieścia trzy lata i moją wielką pasją jest literatura. Czytam i staram się pisać. Prócz pisania i czytania zajmuję się wszelkimi zajęciami związanymi z aktywnością fizyczną. Jeśli chodzi a aspekty ściśle życiowe to jestem studentem trzeciego roku logistyki, a także pracuję w firmie remontowej (gipsówka i malowanie mi nie straszne). Jeśli chodzi o gatunki, to czytam głównie fantastykę, kryminały i horrory. Moje pierwsze dzieło napisane jest właśnie w klimatach klasycznego fantasy, inspirowane Sapkowskim i Tolkienem. Aktualnie postanowiłem napisać książkę z gatunku thrillera, którą mam nadzieję, niebawem zaprezentuję na tym forum.
To tak tytułem wstępu. Za około trzydzieści dni zaprezentuję fragment mojej książki pt. "Endoel" o której wspomniałem wcześniej.
Z pozdrowieniami. Kamil Emanuel Bator.

2
Witaj Kamilu. Miłej zabawy na forum.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

4
Czy Logistyka pomaga w konstruowaniu fabuły? hmm... jak na razie moje studia nie bardzo mi pomogły ale może..? W każdym razie spróbuję to wykorzystać;)

5
asta pisze:Logistyka? Super, zazdroszczę!
Czy to może pomagać w konstruowaniu rozbudowanej fabuły?
Tak, asta - Kazzim, organizuje sobie ergonomicznie i lege artis materiały na biurku.

Hej, Kazzim,
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”