Maj gad..

1
Karolina, lat 22. Pisałam kiedyś, czytam to dziś, śmiać mi się chce i widzę w tym młodzieńczą egzaltację. Nie mam na razie marzeń w związku z pisarstwem - tylu ludzi pisze, i tylu ma tak niedoskonały warsztat, ale marzenia są. Ja wiem, że powinnam go nieustannie szkolić i nie wypowiadać żadnych och! ach! myśli na głos. Na razie wracam do literatury tak mentalnie. Nie mam odwagi, od dłuższego już czasu zresztą, sięgnąć po dlugopis. Przeraża mnie chaos, który mam w głowie. Kiedy on zniknie - zacznę tworzyć świat małymi literkami.

3
Witam serdecznie - mam (prawie) to samo ;)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Chaos dobra rzecz. Nie lubię ładu. Widać po moim otoczeniu xD

Nie, nie pytajcie co leży na moim biurku ^^

Czołem!
Are you man enough to hold the gun?

7
Witaj.

To może weź pióro (to rzekła dziewczyna, która prawie nic nie napisała od 5 miesięcy)?
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

8
Hej,

może chaos przestanie nim być, gdy zaczniesz go przelewać na papier? W tedy jakoś łatwiej wszystko poukładać... Po za tym, bez niego nie było by tylu pomysłów ;)

9
Dzięki za przywitanie :) i namowę do mobilizacji. żeby Wam się jakoś przedstawić, to znaczy jakie moje pisanie było ( na razie czas przeszły jest tu na miejscu) umieściłam krótki raczej tekst w "do zweryfikowania". Chętnie przeczytam Wasz komentarze. Jak na razie czytało go parę osób, znajomych, a wiadomo, że znajomi mimo wszystko inaczej podchodzą do tekstów pisanych przez swoich.. znajomych. ;) Masło maślane. :)

W ogóle będę musiała dłużej posiedzieć na stronce, poczytać Wasze posty, prace. Chcę się z Wami zapoznać. :)
"Amatorzy czekają na natchnienie; reszta z nas po prostu bierze się za robotę". Philip Roth

- te słowa przytoczył w swoim powitaniu Patren :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”