Witam wszystkich!

1
Mam na imię Agata:)

Moją pasją jest pisanie pisanie i jeszcze raz pisanie. Moim mistrzem pióra jest Paulo Coehlo, ponieważ odnajduje tam wątki samej siebie i swej twórczości. Patrzę na otaczający świat okiem filozofa:D, mieszam wiele gatunków literackich ze sobą. Pisarstwo samo w sobie jest trudne, ale niezwykle fascynujące. Pisałam już jako dziecko, ale moi rodzice uzanali mnie za "dziwną", ponieważ otaczający mnie świat umiałam opisać swoimi słowami odkąd tylko sięgam pamięcią. To trudne nie mieć wsparcia, ale z biegiem czasu uznałam że jest mi ono nie potrzebne, bo to samotna walka. Moim marzeniem jest połączyć w jedną całość najlepsze kawałki mej twórczości i napisać książkę, która trafi w środek serca czytelników. Mam nadzieję, że uda mi się to jak najszybciej.

Pozdrawiam:D

2
Moim marzeniem jest połączyć w jedną całość najlepsze kawałki mej twórczości i napisać książkę, która trafi w środek serca czytelników.
Kolejny marzyciel...

Witamy w piekle.

5
Witam na mojej ziemi, której nie jestem panem.

Zapraszam na herbatę i ciasteczka, z pytaniami o krematorium proszę zgłaszać się do Patrena.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Owszem, wszelkie wątpliwości odnośnie kostnicy również można zgłaszać do mnie (tak samo datki w celu rozwijania naszych placówek).

I jeśli woń nieświeżego mięsa bardzo Cię drażni, w recepcji dostępne są darmowe zapachowe choineczki.

Witam i pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

8
witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Patren pisze:Owszem, wszelkie wątpliwości odnośnie kostnicy również można zgłaszać do mnie (tak samo datki w celu rozwijania naszych placówek).

I jeśli woń nieświeżego mięsa bardzo Cię drażni, w recepcji dostępne są darmowe zapachowe choineczki.

Witam i pozdrawiam.

Panie Patren, skończyły się fioletowe, te o zapachu fiołków, mango i mięty.

Miło mi Cię poznać, farfallo. Datki idą w tym roku na prezenty świąteczne dla El Weryfiko, ale to niespodzianka, więc sza!
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”