Witam wszystkich :)

1
Chciałbym serdecznie powitać wszystkich, którzy tutaj zajrzą. Mam na imię Grzegorz i mam 15 lat, przypuszczam, że jestem najmłodszy z tego grona. Mam nadzieję, że nie będzie to nikomu przeszkadzać, bo jestem naprawdę grzeczny ^^. Szukałem miejsca, gdzie mogę się pokazać razem z moimi wierszami i wybór padł na to miejsce. Jeśli macie do mnie jakieś pytania, to piszcie śmiało, z chęcią na nie odpowiem.

2
Dobry wieczór :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

5
Witajże :) Ja również tu nowa jestem, ale witam i życzę miłego pobytu tutaj.
Ja mam pytanie. A mianowicie to dwa.
Jaka książka jest twoją ulubioną i jakiej muzyki słuchasz? :D Czasem dużo to może powiedzieć o człowieku.
"Natchnienie przychodzi, kiedy człowiek przyklei łokcie do biurka, tyłek do krzesła i zacznie się pocić. Wybierz jakiś temat, jakąś ideę i zacznij wyżymać mózg, aż Cię rozboli. Na tym polega natchnienie."
David Martin

Dr Bąbelek

6
Jeśli o muzykę, to zdecydowanie rap i klasyczna. Tylko proszę tutaj nie mylić rapu z tekstami typu: "JP, ciężkie życie na ulicy" itp. bo z prawdziwym rapem to nie ma nic wspólnego.

Książki? No cóż, nie mam swojej ulubionej. Tak myślę o wszystkich, które dotychczas przeczytałem i nie potrafię takiej wskazać. Ale jeśli chodzi o autorów, pozwolę sobie dodać, to Jacek Piekara, George R.R Martin, Scott Lynch i Andrzej Sapkowski.

7
Wiem dobrze, o czym mówisz z tym rapem :) No... I fantastyka :) Też ją bardzo lubię. Możesz po nicku poznać :D
"Natchnienie przychodzi, kiedy człowiek przyklei łokcie do biurka, tyłek do krzesła i zacznie się pocić. Wybierz jakiś temat, jakąś ideę i zacznij wyżymać mózg, aż Cię rozboli. Na tym polega natchnienie."
David Martin

Dr Bąbelek

9
Tak, słucham. Ale musi być to coś wyjątkowego, bo większość utworów takiego gatunku mi się nie podoba.
David Martin

Dr Bąbelek

11
Liryka to taki mój przewodni rodzaj literacki, ale piszę także prozą. A czemu akurat liryka? No cóż, sam nie wiem. Być może kusi mnie to, że naprawdę można przekazać coś pięknego, umieścić dobre przesłanie w kilku wersach. Wiersze mają w sobie trochę tajemniczości, pewne zagadki, które trzeba rozwikłać. Być może to mnie do nich przyciąga :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”