Wielcy naszego języka radzą unikać słowa "witam". A więc mam na imię Tomek. I chodź już naście lat dawno minęło to do "dziesiąt" wciąż daleka droga. Mam problem z przecinkami i choć moją miłością jest fotografia (nijak się ma do przecinków) to na potrzeby serca i duszy piszę miniatury. Pomagają mi radzić sobie ze złymi sytuacjami i zakrętami które spotykają każdego z nas. I choć piszę głównie dla siebie to jednak przedstawienie swoich myśli na forum jest dobrym pomysłem, by poznać zdanie innych osób dla których papier i pióro jest czymś więcej niż nośnikiem listy zakupów w pobliskim spożywczaku.
Do zobaczenia w myślach i słowach.
3
Witam Pana
Życzę miłego czasu spędzonego tutaj. Do zobaczenia 

"Natchnienie przychodzi, kiedy człowiek przyklei łokcie do biurka, tyłek do krzesła i zacznie się pocić. Wybierz jakiś temat, jakąś ideę i zacznij wyżymać mózg, aż Cię rozboli. Na tym polega natchnienie."
David Martin
Dr Bąbelek
David Martin
Dr Bąbelek
4
Zazwyczaj napisałabym "Witaj" ale po Twoim wstępie postaram się i tego uniknąć. Zatem...
Moje uszanowanie
Jedyne, co chciałam powiedzieć to... Czekam z niecierpliwością na jakiś Twój tekst - już sam styl przedstawienia się zachęca mnie do poznania Twojej twórczości.
A i zdjęcia chętnie obejrzę
Moje uszanowanie

Jedyne, co chciałam powiedzieć to... Czekam z niecierpliwością na jakiś Twój tekst - już sam styl przedstawienia się zachęca mnie do poznania Twojej twórczości.
A i zdjęcia chętnie obejrzę