Hej

1
Kim jestem?

Jestem chłopakiem, który sam nie wie ile dokładnie waży i jak jest wysoki, dlatego daruje sobie ten fragment.

Co lubię?

Naprawdę wiele rzeczy. Interesuję się pisaniem, rozwojem osobistym, matematyką, językiem angielskim. Lubię spacery, szczególnie w deszczu, w środku nocy, o wschodzie słońca, szczególnie z papierosem. Lubię muzykę; na ogół kołyszę się na falach mainstreamu (Lorde, Lana del Rey, Florence + the Machine, Marzia Gaggioli), choć się nie ograniczam. Lubię chłopców, lubię dziewczęta. Lubię siebie.
W innych ludziach podziwiam charyzmę, niezależność, odwagę, siłę i optymizm, natomiast niesamowicie drażni mnie hipokryzja, naiwność i nietolerancja.

Czego nie lubię?

Moich dramatycznych zmian nastroju i ustalania sobie jak najmniej prawdopodobnych do zdobycia obiektów pożądania.

Dlaczego tu jestem?

Bo chcę pogadać, popisać i poznać jakichś inspirujących ludzi.

2
Cześć i czołem!

Miłego pobytu na forum, zedrzyj parę klawiatur i zasyp dział z tekstami ;). Tylko uważaj z tymi papierosami, bo wędzenie się od środka zadziałało tylko w przypadku Micka Jaggera, a i tak z wątpliwym skutkiem ;).

3
Hej! Życzę miłego pobytu na forum, aczkolwiek papierosów to bym ja tutaj zakazała :?

Pytanie: co piszesz? :)
Wszystkie pytania bez odpowiedzi znam
I wszystkie pytania te, na które każda odpowiedź jest zła

4
Zdzieranie klawiatur i zasypywanie działu z tekstami to chyba główny powód zalogowania na forum. ;D Piszę głównie krótkie opowiadania i miniatury. Mam pomysł na powieść fantasy, ale jeszcze długa droga przede mną. :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”