Sześć !

1
Witam wszystkich :)

Cos o mnie? Lubie pisać, lubię czytać, gram na gitarze, nie lubię liceum ale posiedzę tam jeszcze co najmniej 2 latka... Jak dobrze pójdzie he he.

Czytam fantasty, horror i sf. Słucham starego dobrego hevy metalu...

Eh i to by było wszystko :D Pozdrawiam!

2
pięć...

witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Nie licząc tego liceum jesteśmy niemal identyczni. No, może ja troszkę lżejszych gitarek słucham XD

Witam i pozdrawiam.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

5
...sześć, sześć! XD

A ja słucham właśnie takich gitarek. Z własnej woli! No, czasem nie z własnej, bo brat na gitarze basowej brzdąka ^^

Czołem!
Are you man enough to hold the gun?

6
Siedemnaście. Ja czekam, aż ujawnią się tu jacyś saksofoniści, co by się mogli ponapawać moim uwielbieniem.

Hej. Mam całkiem pokaźną kolekcję kostek do gitary - i co za różnica, że nie gram, a li jedynie śpiewam? Wszystkie zgubione lubią się znajdywać pod moim krzesłem, w sali, w której mam lekcje... Lubimy się, oj, tak.

Pozdrawiam.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

7
Eitai ja kocham saksofon, tylko nie mam i nie umiem grać... :(

ps. to był taki spam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Ja mam dokładnie tak samo, jak Ty, Lan. A nowy człowiek tylko gitarzystą bywa?

PS Dobry spam nie jest zły.

Damon Albarn

9
A nowy człowiek tylko gitarzystą bywa?

(W sumie to dopiero się uczę grać (parę miesięcy na starym dobrym akustyku), niestety mam krótkie palce i nie wiem co z tego będzie, ale jestem dobrej myśli ) ;)

Planuje zabrać sie za perkusję. Ale to pewnie dopiero na studiach, do jakiejś szkoły, czy gdzieś. :)

Saksofon... Hymm... A co to jest? A tak serio, jedynym instrumentem dętym z jakim się zetknąłem była harmonijka Honnera. :D

10
(W sumie to dopiero się uczę grać (parę miesięcy na starym dobrym akustyku), niestety mam krótkie palce i nie wiem co z tego będzie, ale jestem dobrej myśli ) Wink
Kostką graj! ;P

Ale to i tak nic. Mój brat ma ambicje... Dość chore, nie powiem. Zastanawia się jak połączyć grę na basie z grą na trąbce =='
Are you man enough to hold the gun?

12
Człowiek orkiestra, no.

Pozdro.

Damon Albarn
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”