Asenat wita

1
Witam wszystkich!

Na imię mi Dagmara. Trochę Was podczytuję i korzystam z porad, więc postanowiłam się zarejestrować (a nuż ujawnią się jakieś grackie, a niedostępne wcześniej funkcje ;-)).

Niektórzy mogą mnie kojarzyć - jestem korektorką w Magazynie Histeria, bywam od czasu do czasu korektorką na Szortalu. Ja niektórych kojarzę :-). Specjalne pozdrowienia dla Zoee, autorki opowiadania o małych powstańcach.

Poza tym, że sprawdzam, co inni napisali (zarobkowo i w ramach hobby), czasem też coś napiszę. Nie tylko jako dziennikarz (specjalne pozdrowienia dla Romka Pawlaka, z którym wywiad wspominam miło po dziś dzień). Czasem mnie publikują, a czasem nie. Jak to w życiu bywa :-).

6
Helou!
Avatar se możesz wstawić - a jakbyś nie miała konta, to nic z tego :-P
I napić się kaffki w SB na dole strony, to też jest jakiś przywilej.
I zrobić jakiś fajny flejm.

Mało?!
Baw się dobrze.

7
Dzięki za miłe przyjęcie. Baribal, Twoje teksty też kojarzę. Banshee to nawet w zeszłym tygodniu pokazywałam w redakcji niedowiarkom, którzy powątpiewali, że w 100 słowach zmieści się fabuła i zagwozdka :-).

9
Jest mi naprawdę miło, Banshee to był ten drabble, który chyba był najbliższy mojej koncepcji pisania stusłówków, przyszedł zupełnie spontanicznie i w pierwszym rzucie. :)

10
znad Odry Dagmara
z porad korzysta
kiedyś to wszystko
tu wykorzysta

od czasu do czasu
korektor w dłoni
błędy poprawi
nieco zarobi

też coś napisze
nie tylko jako
gdzieś publikują