Efekt Lucyfera-Witam

1
Dostałam prywatną wiadomość by się przedstawić....no to się przedstawiam. Forum czytam już od bardzo dawna, ale dopiero teraz postanowiłam się zarejestrować. Słucham muzykę klasyczną i polski jazz. Jestem Zoopsycholożką i poskramiaczem zwierząt. Czytam każdy gatunek literacki, oprócz typowych romansideł. Dali i Beksiński wraz z Dudą Gracz to moi mistrzowie sztuki "podobrazia". Wielkim szacunkiem darzę wszystkich tych, którzy potrafią szanować cudze poglądy. Mam 30parę lat i astrologiczną 7. Jestem Fanką Batmana.
Dlaczego dobrzy ludzie czynią zło?

2
Witaj na pokładzie. Wspomniałaś, że zakres czytanych przez Ciebie tekstów jest szeroki, a jak to wygląda przy pisaniu? Masz swoje ulubione motywy i tematy? Czy może, należy do tej rzadkiej i cennej kategorii ludzi jakimi są uważni i oczytani czytelnicy? :)

4
Witam,
Batman rządzi ! Osobiście wolę spider-mana, bo nie nosi majtek na spodniach :P
God's in his heaven, all's right with the world.

Forma

7
Sepryot pisze:
EfektLucyfera pisze: Zoopsycholożką
Jesteś tego pewna? xD

Dzień dobry.
Tak jestem pewna, gdyż ta forma odmiany również jest poprawna, choć bardziej używana w mowie potocznej. Odmienienie tego w formie żeńskiej nie jest błędem.

[ Dodano: Wto 14 Paź, 2014 ]
Baribal pisze:Witaj na pokładzie. Wspomniałaś, że zakres czytanych przez Ciebie tekstów jest szeroki, a jak to wygląda przy pisaniu? Masz swoje ulubione motywy i tematy? Czy może, należy do tej rzadkiej i cennej kategorii ludzi jakimi są uważni i oczytani czytelnicy? :)
Witam również serdecznie. Ciężko mi mówić o pisaniu, ponieważ dopiero zaczynam w to wchodzić. Od roku czasu, powstaje moja pierwsza powieść-Fantastyka Naukowa z elementami wydarzeń politycznych na świecie. Niestety nie mam czasu usiąść i oddać się pisaniu, realne życie ściąga mnie do siebie. Piszę dodatkowo bloga, ale nie literackiego, tylko o moich sprawach życiowych. Taki wentyl.

[ Dodano: Wto 14 Paź, 2014 ]
Baribal pisze:Witaj na pokładzie. Wspomniałaś, że zakres czytanych przez Ciebie tekstów jest szeroki, a jak to wygląda przy pisaniu? Masz swoje ulubione motywy i tematy? Czy może, należy do tej rzadkiej i cennej kategorii ludzi jakimi są uważni i oczytani czytelnicy? :)
Witam również serdecznie. Ciężko mi mówić o pisaniu, ponieważ dopiero zaczynam w to wchodzić. Od roku czasu, powstaje moja pierwsza powieść-Fantastyka Naukowa z elementami wydarzeń politycznych na świecie. Niestety nie mam czasu usiąść i oddać się pisaniu, realne życie ściąga mnie do siebie. Piszę dodatkowo bloga, ale nie literackiego, tylko o moich sprawach życiowych. Taki wentyl.
Dlaczego dobrzy ludzie czynią zło?

8
EfektLucyfera pisze:Tak jestem pewna, gdyż ta forma odmiany również jest poprawna, choć bardziej używana w mowie potocznej. Odmienienie tego w formie żeńskiej nie jest błędem.
Wyobrażam sobie, co by mi na to odpowiedział Skarżyński na seminarium i mam ochotę się schować pod stołem xD
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

10
Cześć. Beksiński to jeden z niewielu trafiających do mnie artystów. Też cenię ludzi, którzy są otwarci na inne poglądy. A co do batmana, przypomniał mi się pewien głupi filmik (dla mnie oczywiście śmieszny :D)
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”