Jestem Ryu, mam 29 lat, wyglądam na 19, a doświadczenie życiowe mam raczej 39-latka.
Przyjaźnię się z Zoee i jeśli się wciągnę w życie forum, to już wiecie, do kogo zgłaszać wnioski i zażalenia

Zawodowo aktualnie robię strony na Wordpressie, docelowo będę coachem, ale to dopiero jak skończę studia (psychologia, seksuologia). Ach, siedzę głęboko w tematach seksualnych i mało co jest dla mnie tabu, więc czasami wokół stolika, przy którym siedzę ze znajomymi, robi się dziwnie pusto...
Jeśli chodzi o kwestie literackie i tego typu, to ostatnio jestem raczej publicystą - prowadzę bloga Trans-Optymista i jestem redaktorem strony Pozytywna Seksualność. Wywodzę się z fandomu potterowskiego i jestem w nim najstarszym pierwotniakiem (bo najstarsze dinozaury nazywały dinozaurem mnie). Rozkręcałem forum Twoj.net, które jest jednym z rodziców Forum Mirriel. Jeśli piszę literaturę, to przeważnie drabble i miniatury. Dobrze czuję się w klimatach obyczajowych. Mam na koncie jedną minipowieść napisaną w formie strumienia świadomości, rozprowadzaną jako domowy e-book.
Oprócz tego przez dwa lata z hakiem pracowałem jako sekretarz redakcji w agencji reklamowej. Byłem raczej skuteczny. I miły. Bo ja jestem bardzo miłym i łagodnym człowiekiem, chyba że się zeźlę (albo wciągnę w dyskusję).
Lubię Pratchetta, a jeszcze bardziej Gaimana, ale ostatnio czytam raczej książki popularnonaukowe i poradniki, a fabularne rzeczy poznaję poprzez seriale. Kiedyś czytałem literaturę piękną na kilogramy, ale potem poszedłem na polonistykę i mi przeszło.
Bywam również betą, podobno ostrą. Zoee potwierdzi