Mam na imię Piotrek, mam 35 lat. Wykształcenie ogólne, studiowałem polonistykę, IT, administrację i oczywiście niczego nie ukończyłem.
Mieszkam obecnie w Wiedniu.
Piszę, a raczej pisałem, od czasów podstawówki, głównie krótkie opowiadania i wiersze. Około 10 lat temu wziąłem się za powieść, ale mój wielce aktywny tryb życia sprawił, że był to słomiany zapał. Teraz, za namową koleżanki dołączyłem do tego forum; mam nadzieję, że tutaj znajdę "kopa" do dalszego pisania.
2
Witaj.
Może i tak. "Szukajcie a znajdziecie" - wprawdzie nie zawsze to, czego szukacie, ale to szczegóły techniczne. [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a120.gif[/img]tutaj znajdę "kopa" do dalszego pisania.
3
KOP!
Mało?
KOP! KOP! :cool:
Czujesz się już zmotywowany?
Obawiam się, że po zamieszczeniu próbki Twojej twórczości możesz się doczekać dorodnych kujawiaków z czuba, które niekoniecznie będą motywujące. Warto być przygotowanym :-P
Ale może się uda?
W każdym razie zanim się pochwalisz tym, co sam piszesz, pobądź z nami. Możesz zacząć od SB na dole.
Cześć!
Mało?
KOP! KOP! :cool:
Czujesz się już zmotywowany?
Obawiam się, że po zamieszczeniu próbki Twojej twórczości możesz się doczekać dorodnych kujawiaków z czuba, które niekoniecznie będą motywujące. Warto być przygotowanym :-P
Ale może się uda?
W każdym razie zanim się pochwalisz tym, co sam piszesz, pobądź z nami. Możesz zacząć od SB na dole.
Cześć!