Sahura wita :)

1
Biorąc pod uwagę, że ostatni raz logowałem się na Weryfikatorium dobrych parę lat temu, postanowiłem ponownie napisać parę słów na przywitanie :) .

Cieszę się, że odnalazłem to forum. Od jakiegoś roku pojawiały się u mnie przelotne myśli odnośnie powrotu do pisania. Mam kilka pomysłów na opowiadania, których nigdy nie zrealizowałem i w przyszłości chciałbym podzielić się z Wami efektami mojej pracy.

Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda mi się lepiej Was poznać :) .
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar 2015, 10:53 przez Sahura, łącznie zmieniany 1 raz.

2
Witamy z powrotem.

Rozumiem, że te kilka lat nieobecności przeznaczyłeś na szlifowanie warsztatu i czytanie wszystkiego co wpadnie w ręce? :)

A na serio: fajnie, że ludzie wracają, że coś ich tutaj ciągnie.

Pozdrawiam.

3
Niestety nic nie pisałem przez ten czas. Pamiętam jednak, kiedy na innym forum pochlebnie oceniono mój tekst, kiedy byłem jeszcze bardzo młody. Jeden użytkownik napisał ciekawą rzecz - "zdobądź trochę doświadczenia i wyszalej się" - myślę, że doskonalenie się w różnych dziedzinach życia powinno także pozytywnie wpłynąć na pisanie :) .

Jeśli chodzi o czytanie - tak, staram się, czytać wartościowe rzeczy. Niestety bardzo dawno nie czytałem książki po polsku.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”