Witam wszystkich!

1
Moje prawdziwe imię to Łukasz, a w grudniu wybije mi już przeszło 25 lat. Z jednej strony można powiedzieć, że to niewiele, z drugiej zaś iż to już niemało...
Przez większość swego życia jedynie czytałem powieści i opowiadania innych. Dopiero kilka lat postanowiłem wypróbować własnych sił w pisarstwie(ci, którzy dobrze mnie znają zawsze powtarzali mi, że powinienem studiować dziennikarstwo, ale to ich należałoby pytać dlaczego tak uważają) co skończyło się powołaniem do życia kilku opowiadań oraz jednej powieści. Niedawno rozpocząłem pisanie kolejnej(moim celem jest to, aby była lepsza od poprzedniej) i myślę, że warto, aby ktoś obiektywnie ocenił to co będzie wychodzić spod mego pióra.
Najchętniej sięgam po horrory, thrillery oraz dobrą fantastykę. Do moich ulubionych pisarzy należą zaś: Stephen King, Graham Masterton oraz Dean Koontz.
To co jedni nazywają koszmarnym snem, dla innych jest po prostu kluczem do bram ich wyobraźni

3
Rozgość się. :)

Zdążyłem już zajrzeć na Twego bloga. Masz ciekawą mieszankę zainteresowań... Niemniej, wedle mego prywatnego i niezobowiązującego odczucia w notkach przydałoby Ci się więcej bezpośredniości, mniej owijania w "chciałbym powiedzieć" i "pozwólcie, że..". :D

4
Zdążyłem już zajrzeć na Twego bloga. Masz ciekawą mieszankę zainteresowań... Niemniej, wedle mego prywatnego i niezobowiązującego odczucia w notkach przydałoby Ci się więcej bezpośredniości, mniej owijania w "chciałbym powiedzieć" i "pozwólcie, że..". :D
Dziękuję za uwagę, z pewnością wezmę ją sobie do serca. Właściwie to dopiero niedawno zacząłem go pisać więc może mi momentami brakować nieco wprawy ;)
To co jedni nazywają koszmarnym snem, dla innych jest po prostu kluczem do bram ich wyobraźni
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”