Dzień dobry :) 1 autor: Rademede Kmiotek Mam na imię Emilia, z ciekawości założyłam kiedyś konto i tylko obserwowałam dyskusje Piszę kiedy mam czas, czyli o wiele mniej niż bym chciała. Lubię czasem postrzelać z łuku Liczę, że się kiedyś zaprzyjaźnimy ;D Cytujśr 06 maja 2015, 17:03
2 autor: Marcin Dolecki Debiutant Dzień dobry Emilio, witaj na wery "Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett Double-Edged (S)words Cytujśr 06 maja 2015, 18:05
4 autor: Rademede Kmiotek Humanozerca - nie, chwilowo tylko krótkie opowiadania. Jak wprawy nabiorę to się wezmę za jakąś powieść Cytujśr 06 maja 2015, 19:19
5 autor: Ertrael Kmiotek Witaj! A jakie gatunki najbardziej Cię interesują? Jakie opowiadania piszesz? Fantasy, dramat, kryminały itp itd? To co jedni nazywają koszmarnym snem, dla innych jest po prostu kluczem do bram ich wyobraźni Cytujśr 06 maja 2015, 22:25
6 autor: Humanozerca Debiutant Humanozerca - nie, chwilowo tylko krótkie opowiadania. Jak wprawy nabiorę to się wezmę za jakąś powieść To mądrze. Całkiem sporo osób od razu bierze się za pisanie serii opasłych tomów i kończy na niczym. Ps: Dołączam się do pytania Ertraela. Cytujśr 06 maja 2015, 22:59
7 autor: Rademede Kmiotek Ertrael pisze:Witaj! A jakie gatunki najbardziej Cię interesują? Jakie opowiadania piszesz? Fantasy, dramat, kryminały itp itd? Piszę głownie fantasy, ale kilka razy pisałam przedstawienia do szkoły. Nie mam się czym chwalić Cytujczw 07 maja 2015, 16:12