Witam

1
Jestem LinOleUm, a dokładnie Ewa.
Piszę już od dawna, bardziej publicznie od dziesiątego roku życia, a wcześniej też się coś zdarzało nabazgrać. Jestem zwyczajną gimnazjalistką, która po prostu ma jakieś zainteresowanie i pragnie je rozwijać. :D
Przybyłam tutaj z opowi.pl, by ewoluować się w sztuce pisania!
Nie wiem, czy wytrwam. Wszystko zależy od mojego podejścia, które (przynajmniej teraz) jest jak najbardziej pozytywne.
Miło mi was poznać!
Jedyne co chciałem, to wyrazić siebie we wszystkim, co kocham - nieważne, w jak sprośny i ordynarny sposób.

2
Cześć!
Miło poznać. Moje pierwsze literackie sukcesy zaczęły się właśnie w gimnazjum, więc zdzieraj klawiatury i zapisuj sterty kartek :). To świetny czas!
Mam nadzieję, że znajdziesz na naszym forum to czego szukasz i zostaniesz jak najdłużej!
Pozdrawiam!
MatMot

4
O, jak miło! :D
Jedyne co chciałem, to wyrazić siebie we wszystkim, co kocham - nieważne, w jak sprośny i ordynarny sposób.

5
Ewo, życzę Ci wytrwałości :D Im wcześniej się zaczyna, tym więcej można osiągnąć.
Najważniejsza jest praca nad sobą, sam talent (który Ty niewątpliwie posiadasz) nie wystarczy.
Weź kubek gorącego mleka (bo na dworze zimno, brrr), otwórz Worda i do dzieła! :)
Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko? Albert Einstein
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”