Witam wszystkich

1
Mówienie i pisanie o sobie przychodzi mi ciężko, ale jak trzeba - to trzeba. Nazywam się Tytus, tak też możecie mnie nazywać. Możecie mnie również nazywać jak tylko Wam przyjdzie do głowy, ale w pewnych granicach. ;D

Urodziłem się czternastego dnia października w 1993 roku. Od kilku lat pracuję w rozgłośniach radiowych, a także na portalach związanych z grami wideo. Od lat moim marzeniem jest zająć się nieco ambitniejszym pisaniem, niż parę zdań w newsach. Oczywiście, uważam, że we wszystkim powinno się trzymać najwyższy poziom i przede wszystkim szanować czytelnika.

Znalazłem się tu za sprawą swojej nowej pracy, dzięki której poznałem Patryka Fijałkowskiego, autora Śniegu Widmo. To właśnie z chwilą, gdy zacząłem rozmawiać z Patrykiem i usłyszałem, że wydał swoją debiutancką powieść, przekonałem się, że również chcę podnieść tę rękawicę rzucaną przez los.

Tak więc witajcie. Mam nadzieję, że wielu z Was będzie służyło mi radą i któregoś dnia dokonam tego jakże ważnego kroku dla siebie w postaci napisanej książki.

2
Cześć. Masz już coś na dysku? Choćby krótkie formy - opowiadanie, nowela czy inny drobiazg.
Andare avanti senza voltarsi mai.

3
Do połowy przyszłego tygodnia jestem poza domem, a teksty mam na drugim laptopie. Podeślę jak wrócę. Obecnie piszę opowiadanie, sądzę, że do końca tygodnia będzie gotowe.

4
Cześć. W przerwie od pisania przeczytaj regulamin.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”